Drogéria és kozmetikumok akciók és árak

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
vízkőoldó
Ultra penészeltávolító* / Ultra lefolyótisztító* / ultra vízkőoldó*  
699,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
toalettpapír
FLORALYS Toalettpapír*  
749,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
fürdőbomba
CIEN Fürdőbomba  
829,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
zsíroldó
Ultra Daisy kézi mosogatószerek* / Ultra hideg zsíroldó*  
899,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
mosogatógép tisztító, Somat
SOMAT Mosogatógép tisztító tabletta / folyadék  
999,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Hol van akcióban - Drogéria és kozmetikumok
Drogéria és kozmetikumok termék ma több akcióban van, kedvezménnyel megvásárolható Lidl üzletekben.

Hol van a legolcsóbb - Drogéria és kozmetikumok
A legolcsóbb áron veheti meg a Drogéria és kozmetikumok terméket a Lidl üzletekben, a jelenlegi akcióban 699,00 Ft az ára. Ez az akció 2024.05.23 és 05.29 között érvényes.

 

Szerezze meg a legjobb ajánlatokat velünk
A Minden Akció oldalán tudunk minden olyan akciós újságról, akcióról, szórólapról és katalógusról, amely elérhető a(z) Drogéria és kozmetikumok termékkel kapcsolatban. Megtaláljuk a legjobb kedvezményeket, és elsőként értesítjük Önt, amikor a(z) Drogéria és kozmetikumok terméket leakciózzák. Ezáltal hihetetlen megtakarításokat érhet el heti vásárlásai során. Csak nézze meg, mennyit takaríthat meg a(z) Drogéria és kozmetikumok termék árából a legújabb szórólapok ajánlataival és akcióival.

Ellenőrizze a(z) Drogéria és kozmetikumok termék árát kedvenc viszonteladóinál
Ha pénzt szeretne megtakarítani, csak kattintson bármelyik akciós újságra, és nézze meg az aktuális árakat kedvenc viszonteladójánál: -. Az akciók keresésének megkönnyítése érdekében szűrhet az egyes márkák szórólapjait és katalógusai között. Ne felejtse el, hogy a Minden Akció oldalán más termékek hatalmas választékát is megtekintheti. Vessen egy pillantást a nagyszerű üzletekre, és kezdjen el megtakarítani vásárlásain.
Nálunk megtalálja Magyarország legnépszerűbb viszonteladóinak összes akciós újságát és szórólapját, így könnyedén összehasonlíthatja kedvenc üzleteit, és megtudhatja, hol takaríthatja meg a legtöbb pénzt. Itt, a Minden Akció oldalán gyorsan és egyszerűen megtekintheti őket!

Keressen további ajánlatokat!
Vessen egy pillantást kedvenc termékeire, az aktuális ajánlatokra és promóciókra például így: 1x1 Vitamin, 7Days, 7UP, Activelle, ananász. Itt, a Minden Akció oldalán mindent megtalál egy helyen, csupán egy kattintásnyira van a nagyszerű ajánlatoktól. Tartson velünk nap mint nap - folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, és naponta új promóciókat és akciókat osztunk meg, hogy a lehető legkedvezőbb ajánlatokat biztosítsuk Önnek!

Hol lehet megvásárolni - Drogéria és kozmetikumok

Legújabb akciós újságok