Lidl Fürdőszoba bútorok árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
fürdőszobapolc
LIVARNO HOME Teleszkópos fürdőszobapolc  
7 999,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
fürdőszoba szekrény
LIVARNO HOME Tükrös fürdőszobaszekrény  
19 999,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
fürdőszoba szekrény
LIVARNO HOME Fiókos fürdőszobaszekrény  
24 999,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
fürdőszoba szekrény nézd meg az akciós újságot nézd meg az akciós újságot
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Fürdőszoba bútorok 7 999,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.16 - 05.22 között érvényes. Fürdőszoba bútorok vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Fürdőszoba bútorok termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Fürdőszoba bútorok termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Fürdőszoba bútorok ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Fürdőszoba bútorok termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Fürdőszobai és WC kellékek, Fürdőszoba, Felvágottak és csemegeáru, Fürdőszobai csaptelepek, Festékek és tapéták, Festékek/lakkok, Fürdőszoba textilek, Fagylalt, jég, Fagyasztott zöldségek és gyümölcsök, Fagyasztott készételek. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Fürdőszoba bútorok

Legújabb akciós újságok