Konyha és étkező textilek akciók és árak

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - JYSK
JYSK
konyharuha
Konyharuha FLEKKMURE 50x70 3 db/cs  
950,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
konyharuha
Konyharuha KRIMLIND 50x70 2db/cs  
1 650,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
székpárna
Székpárna ELVESNELLE 40x40x4 szürke  
2 000,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
székpárna
Székpárna ELVESNELLE 40x40x4 bézs  
2 000,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
székpárna
Székpárna ANTEN 43x43x5 világosszürke  
2 750,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Hol van akcióban - Konyha és étkező textilek
Konyha és étkező textilek termék ma több akcióban van, kedvezménnyel megvásárolható JYSK üzletekben.

Hol van a legolcsóbb - Konyha és étkező textilek
A legolcsóbb áron veheti meg a Konyha és étkező textilek terméket a JYSK üzletekben, a jelenlegi akcióban 950,00 Ft az ára. Ez az akció 2024.05.20 és 2025.05.21 között érvényes.

 

Szerezze meg a legjobb ajánlatokat velünk
A Minden Akció oldalán tudunk minden olyan akciós újságról, akcióról, szórólapról és katalógusról, amely elérhető a(z) Konyha és étkező textilek termékkel kapcsolatban. Megtaláljuk a legjobb kedvezményeket, és elsőként értesítjük Önt, amikor a(z) Konyha és étkező textilek terméket leakciózzák. Ezáltal hihetetlen megtakarításokat érhet el heti vásárlásai során. Csak nézze meg, mennyit takaríthat meg a(z) Konyha és étkező textilek termék árából a legújabb szórólapok ajánlataival és akcióival.

Ellenőrizze a(z) Konyha és étkező textilek termék árát kedvenc viszonteladóinál
Ha pénzt szeretne megtakarítani, csak kattintson bármelyik akciós újságra, és nézze meg az aktuális árakat kedvenc viszonteladójánál: -. Az akciók keresésének megkönnyítése érdekében szűrhet az egyes márkák szórólapjait és katalógusai között. Ne felejtse el, hogy a Minden Akció oldalán más termékek hatalmas választékát is megtekintheti. Vessen egy pillantást a nagyszerű üzletekre, és kezdjen el megtakarítani vásárlásain.
Nálunk megtalálja Magyarország legnépszerűbb viszonteladóinak összes akciós újságát és szórólapját, így könnyedén összehasonlíthatja kedvenc üzleteit, és megtudhatja, hol takaríthatja meg a legtöbb pénzt. Itt, a Minden Akció oldalán gyorsan és egyszerűen megtekintheti őket!

Keressen további ajánlatokat!
Vessen egy pillantást kedvenc termékeire, az aktuális ajánlatokra és promóciókra például így: 1x1 Vitamin, 7Days, 7UP, Activelle, ananász. Itt, a Minden Akció oldalán mindent megtalál egy helyen, csupán egy kattintásnyira van a nagyszerű ajánlatoktól. Tartson velünk nap mint nap - folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, és naponta új promóciókat és akciókat osztunk meg, hogy a lehető legkedvezőbb ajánlatokat biztosítsuk Önnek!

Hol lehet megvásárolni - Konyha és étkező textilek

Legújabb akciós újságok