JYSK Konyhai eszközök és edények árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - JYSK
JYSK
tányéralátét
Tányéralátét FLORA 33x42 kék/fehér virágmintás  
300,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
tányéralátét
Tányéralátét VALLMO 33x42 sötétszürke  
800,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
tányéralátét
Tányéralátét VALLMO 33x42 zöld/sárga  
800,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
tányéralátét
Tányéralátét VALLMO 33x42 homok  
800,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
tányéralátét
Tányéralátét FURU ÁTM38 homok  
1 250,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Konyhai eszközök és edények 300,00 Ft-os áron érhető el a(z) JYSK üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.20 - 06.23 között érvényes. Konyhai eszközök és edények vásárlásához látogasson el a legközelebbi JYSK üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) JYSK áruház Konyhai eszközök és edények termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) JYSK áruház Konyhai eszközök és edények termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) JYSK áruház Konyhai eszközök és edények ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Konyhai eszközök és edények termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Kenyér, sós péksütemények, Kinti játékok és sportok, Kész és instant ételek, Kádak, zuhanyzók, WC-k és mosdók, Könyvek, e-könyvek, CD-k és DVD-k, Konyha, Konyhai mosogatók, Kerti textíliák és kiegészítők, Konyhabútor és felszerelés, Konyha és étkező textilek. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Konyhai eszközök és edények

Legújabb akciós újságok