JYSK Laminált, vinil, parketta és fa padlók árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - JYSK
JYSK
padlóburkolatok
Kültéri padlóburkolat KNEKKAND SZ30xH30 keményfa 9 db/cs  
9 000,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Laminált, vinil, parketta és fa padlók 9 000,00 Ft-os áron érhető el a(z) JYSK üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.20 - 06.23 között érvényes. Laminált, vinil, parketta és fa padlók vásárlásához látogasson el a legközelebbi JYSK üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) JYSK áruház Laminált, vinil, parketta és fa padlók termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) JYSK áruház Laminált, vinil, parketta és fa padlók termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) JYSK áruház Laminált, vinil, parketta és fa padlók ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Laminált, vinil, parketta és fa padlók termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Légtisztítók, páramentesítők és párásítók, Létrák és fellépők, Lámpák és elektromos kellékek, Lekvárok, méz, édes krémek és szirupok, Lakásdekoráció, Légkondicionálók, ventilátorok és léghűtők, Labdarúgás, levesbetét, libamájas, Lándzsás útifű. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Laminált, vinil, parketta és fa padlók

Legújabb akciós újságok