Lidl Pástétomok és húskészítmények árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
májas
KAISER Májas  
199,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
tepertőkrém
PÁPAI Tepertőkrém  
749,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Pástétomok és húskészítmények 199,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.23 - 05.29 között érvényes. Pástétomok és húskészítmények vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Pástétomok és húskészítmények termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Pástétomok és húskészítmények termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Pástétomok és húskészítmények ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Pástétomok és húskészítmények termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Pékség és cukrászda, Polcok, polcrendszerek, állványok, Padlóburkolatok, burkoló- és járólapok, Pólók, ingek és blúzok, Papír és vatta higiéniai termékek, Porszívók, Parfümök, dezodorok és test spray-k, Palmolive, Panasonic, pudingpor. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Pástétomok és húskészítmények

Legújabb akciós újságok