Pékség és cukrászda akciók és árak

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
desszert
KINDER Pingui  
129,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
kakaókrémes csiga
Teljes kiőrlésű kakaós csiga  
129,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
kifli
Nosztalgia kifli  
139,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
buci
Sonkás-goudás buci  
189,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
vekni
Nosztalgia vekni kovásszal  
249,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Hol van akcióban - Pékség és cukrászda
Pékség és cukrászda termék ma több akcióban van, kedvezménnyel megvásárolható Lidl üzletekben.

Hol van a legolcsóbb - Pékség és cukrászda
A legolcsóbb áron veheti meg a Pékség és cukrászda terméket a Lidl üzletekben, a jelenlegi akcióban 129,00 Ft az ára. Ez az akció 2024.05.23 és 05.29 között érvényes.

 

Szerezze meg a legjobb ajánlatokat velünk
A Minden Akció oldalán tudunk minden olyan akciós újságról, akcióról, szórólapról és katalógusról, amely elérhető a(z) Pékség és cukrászda termékkel kapcsolatban. Megtaláljuk a legjobb kedvezményeket, és elsőként értesítjük Önt, amikor a(z) Pékség és cukrászda terméket leakciózzák. Ezáltal hihetetlen megtakarításokat érhet el heti vásárlásai során. Csak nézze meg, mennyit takaríthat meg a(z) Pékség és cukrászda termék árából a legújabb szórólapok ajánlataival és akcióival.

Ellenőrizze a(z) Pékség és cukrászda termék árát kedvenc viszonteladóinál
Ha pénzt szeretne megtakarítani, csak kattintson bármelyik akciós újságra, és nézze meg az aktuális árakat kedvenc viszonteladójánál: -. Az akciók keresésének megkönnyítése érdekében szűrhet az egyes márkák szórólapjait és katalógusai között. Ne felejtse el, hogy a Minden Akció oldalán más termékek hatalmas választékát is megtekintheti. Vessen egy pillantást a nagyszerű üzletekre, és kezdjen el megtakarítani vásárlásain.
Nálunk megtalálja Magyarország legnépszerűbb viszonteladóinak összes akciós újságát és szórólapját, így könnyedén összehasonlíthatja kedvenc üzleteit, és megtudhatja, hol takaríthatja meg a legtöbb pénzt. Itt, a Minden Akció oldalán gyorsan és egyszerűen megtekintheti őket!

Keressen további ajánlatokat!
Vessen egy pillantást kedvenc termékeire, az aktuális ajánlatokra és promóciókra például így: 1x1 Vitamin, 7Days, 7UP, Activelle, ananász. Itt, a Minden Akció oldalán mindent megtalál egy helyen, csupán egy kattintásnyira van a nagyszerű ajánlatoktól. Tartson velünk nap mint nap - folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, és naponta új promóciókat és akciókat osztunk meg, hogy a lehető legkedvezőbb ajánlatokat biztosítsuk Önnek!

Hol lehet megvásárolni - Pékség és cukrászda

Legújabb akciós újságok