Polcok akciók és árak

search

Ár áttekintés

Üzletek
Leírás
Platnost
Ár
logo - JYSK
JYSK
Cipőspolc HALS 2 polcos fekete  
6 000,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
LIVARNO HOME Bambusz tárolópolc / tárolóállvány / törülközőtartó  
7 999,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
PARKSIDE® Háztartási polc  
7 999,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
Fali polc HEJLSMINDE 3 polcos fehér/natúr  
9 500,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
Talapzat MARTIN ÁTM32xMA45cm natúr  
11 000,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Hol van akcióban - polcok
polcok termék ma több akcióban van, kedvezménnyel megvásárolható JYSK, Lidl üzletekben.

Hol van a legolcsóbb - polcok
A legolcsóbb áron veheti meg a polcok terméket a JYSK üzletekben, a jelenlegi akcióban 6 000,00 Ft az ára. Ez az akció 2024.05.20 és 2025.05.22 között érvényes.

 

Szerezze meg a legjobb ajánlatokat velünk
A Minden Akció oldalán tudunk minden olyan akciós újságról, akcióról, szórólapról és katalógusról, amely elérhető a(z) polcok termékkel kapcsolatban. Megtaláljuk a legjobb kedvezményeket, és elsőként értesítjük Önt, amikor a(z) polcok terméket leakciózzák. Ezáltal hihetetlen megtakarításokat érhet el heti vásárlásai során. Csak nézze meg, mennyit takaríthat meg a(z) polcok termék árából a legújabb szórólapok ajánlataival és akcióival.

Ellenőrizze a(z) polcok termék árát kedvenc viszonteladóinál
Ha pénzt szeretne megtakarítani, csak kattintson bármelyik akciós újságra, és nézze meg az aktuális árakat kedvenc viszonteladójánál: XXXLutz, JYSK, Möbelix, TESCO, Penny Market, Lidl, Metro, BetterStyle, Mömax, Bauhaus. Az akciók keresésének megkönnyítése érdekében szűrhet az egyes márkák szórólapjait és katalógusai között. Ne felejtse el, hogy a Minden Akció oldalán más termékek hatalmas választékát is megtekintheti. Vessen egy pillantást a nagyszerű üzletekre, és kezdjen el megtakarítani vásárlásain.
Nálunk megtalálja Magyarország legnépszerűbb viszonteladóinak összes akciós újságát és szórólapját, így könnyedén összehasonlíthatja kedvenc üzleteit, és megtudhatja, hol takaríthatja meg a legtöbb pénzt. Itt, a Minden Akció oldalán gyorsan és egyszerűen megtekintheti őket!

Keressen további ajánlatokat!
Vessen egy pillantást kedvenc termékeire, az aktuális ajánlatokra és promóciókra például így: 1x1 Vitamin, 7Days, 7UP, Activelle, Aquarel. Itt, a Minden Akció oldalán mindent megtalál egy helyen, csupán egy kattintásnyira van a nagyszerű ajánlatoktól. Tartson velünk nap mint nap - folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, és naponta új promóciókat és akciókat osztunk meg, hogy a lehető legkedvezőbb ajánlatokat biztosítsuk Önnek!

 

Polcok - legalacsonyabb ár

Megjelenés az akciós újságokban

Hol lehet megvásárolni - polcok

Legújabb akciós újságok