Reserved üzletek és nyitvatartás

Hol találhatók üzletek

Bővebben

Érdekességek és hasznos tudnivalók a Reserved márkáról

A Reserved márkának a tulajdonosa a lengyelországi LPP Spółka Akcyjna, amely Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb ruhaipari vállalata. A vállalat 1991-ben alakult PH Mistral s. c. néven, majd négy évvel később kapta meg jelenleg is használatban lévő nevét. A Reserved márka első üzletét 1998-ban nyitották meg. A 2000-es évek elején a márka jelentős mértékű piaci térnyerését ért el, aminek köszönhetően a cég újabb márkákat tudott létrehozni. Ma egyebek mellett olyan neves brandek is a cég égisze alá tartoznak, mint például a House, a Cropp és a Sinsay. A Reserved üzletek elsőként Oroszországban, Észtországban, Magyarországon, Litvániában, Szlovákiában, később pedig Ukrajnában nyitották meg kapuikat a vásárlók előtt. Az európai terjeszkedés sikerén felbuzdulva, a cég 2014-től a Közel-Keletre is kiterjesztett a tevékenységét. Az LPP-nek jelenleg több, mint 1700 üzlete van világszerte, amelyből közel 500 a Reserved márka alá tartozik. A Reserved több, mint 2 millió ruhadarabot forgalmaz évente, több mint 30 országban, mindig az aktuális divat igényeinek megfelelő kollekciókkal. A Reserved Hungary az első üzletét 2002-ben nyitotta meg itthon. Folyamatosan bővülő kollekciónkat webshopunkban is megtekintheti: https://www.reserved.com/hu/hu.

Kollekcióink és filozófiánk

Kollekcióinkkal mindig a legújabb divatigények és trendek követésére törekszünk. Minden igényt igyekszünk kielégíteni a klasszikus ruháktól kezdve az alternatív ötletekig. Online shopunk a legkülönbözőbb ízléseknek megfelelő kollekciók széles palettáját biztosítja. Ruha, táska, kabát, vagy csupán kiegészítők érdeklik? Látogasson el honlapunkra, hogy a saját szemével megtekinthesse a legújabb trendeknek megfelelő viseleteket. Prémium kollekciónk a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, így hosszú ideig megőrzik a minőségüket. RE.DESIGN kollekciónk aprólékosan megtervezett ruhák egyedi gyűjteményét tartalmazza –  neves divattervezők munkáit a világ minden tájáról. Prémium ruhakollekcióinkon felül Eco Aware kollekciónk keretében a felelősségteljes, fenntartható divat jegyében is forgalmazunk termékeket. Ezeket nemcsak környezetbarát anyagok felhasználásával és a legkörnyezetkímélőbb előállítási technológiákkal állítjuk elő, hanem a szállításuk során is figyelünk a legoptimálisabb megoldások alkalmazására.

Miért érdemes minket választania?

A Reserved márkanév garancia a minőségi, divatos, de mégis időtálló ruhadarabokra. Saját készítésű kollekcióinkat a legkiválóbb tervezők álmodják meg, és kizárólag elsőrangú alapanyagokból dolgozunk, szigorúan ellenőrzött, környezettudatos munkafolyamatok és logisztika mellett. Budapest több Reserved lokációnak is helyet ad. Egyebek mellett a Westend, az Allee, az Árkád üzletközpontokban találhatja meg üzleteinket. Webshopunk házhozszállítást is vállal, ha történetesen például, Debrecen az Ön lakhelye, de pár nagyobb vidéki városban; Pécs, Miskolc, Szeged is jelen vagyunk üzleteinkkel.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - ruházat