Legközelebbi
spinner

 A szórólapok nem feltétlenül érvényesek minden boltban.

dm drogerie markt akciós újságok és akciók

thumbnail - Akciós újság dm drogerie markt
 
Akciós újság dm drogerie markt
Az összes üzletben érvényes dm drogerie markt
 

DM – drogerie markt Magyarország akciók

Ezen az oldalon megtalálhatja az összes dm akciós újság gyűjteményét, amelyet folyamatosan, hétről hétre frissítünk! Ezeknek a kiadványoknak az átlapozása számos előnnyel jár: egyebek mellet megkönnyítik Önnek a döntéshozást, ha a közeljövőben vásárolni szeretne, de emellett a különböző akciók révén még pénzt is spórolhat!

Ha még nincs a birtokában dm pontgyűjtő kártya, akkor érdemes a regisztrációt elvégezni, amit akár a drogéria honlapján is megtehet, a https://www.dm.hu címen. Ezzel lehetősége nyílik arra, hogy a vásárlásaival pontok kerüljenek jóváírásra a kártyáján, amelyeket különböző értékben, jó minőségű termékekre beváltható kuponokat tartalmazó kuponfüzetre válthat be.

Minden, ami a szépséghez kell!

A dm honlapján található katalógus mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy feltöltse a piperés szekrényt, és ne kelljen sosem azzal szembesülnie, hogy valami elfogyott! A temérdek saját márkás árucikk mellett megtalálhatók az üzletekben a legnevesebb márkáktól származó parfüm fajták, smink és egyéb szépségápolási termékek is. Érdemes válogatni! Akik inkább a természetes megoldásokat részesítik előnyben, azoknak olyan speciális, környezetbarát termékek is rendelkezésre állnak, mint magas hatóanyagtartalmú aloe vera gél és spray, ami a bőrápolás egyik alapvető kelléke!

Egészséges életmódra fel!

Manapság igen gyakran előfordul, hogy a dm legújabb, speciális akciói főként azt a célt szolgálják, hogy Ön és családja egészségesebb életmódot folytathasson! Akár online rendelés, akár személyes vásárlás során is lehetőség van a különböző egészséges ételek, alapanyagok közül választani! A dm-nél a kókuszolaj és a bio konzervek egyaránt megtalálhatók a termékpalettán!

Örökítse meg élményeit!

A dm üzletekben lehetőség van fényképek nyomtatására is, ráadásul az online beküldött fényképeket akár helyben is átveheti! Sőt, ha meglepetésnek szánja a CEWE fotókönyvek is kitűnő választásnak bizonyulhatnak! Ha már szóba került az ajándékozás: a dm ajándékkártya remek ajándék lehet bárkinek, hisz bármelyik dm-ben beváltható, a széles termékkínálat pedig mindenkinek tartogat valamilyen meglepetést! A dm drogerie markt reklámszórólapjai rendszeresen landolnak a magyar postaládákban, de ha esetleg mégsem jutott volna el Önhöz az aktuális kiadvány, nézze meg az online változatát a weboldalunkon! Ezzel időt spórolhat meg, és az üzletlánc honlapján számos kedvezmény is várja, ami miatt mindenképpen érdemes oda is ellátogatni!

dm drogerie markt szórólapok termékei

Legújabb akciós újságok
Üzletek - drogériák és illatszer-boltok