Legközelebbi
spinner

 A szórólapok nem feltétlenül érvényesek minden boltban.

Müller akciós újságok és akciók

 

Müller drogéria akciók

A Müllerben több száz különböző termék közül válogathat, amelyek köre a szépségápolási és tisztálkodási szerektől a speciális étrendhez tartozó élelmiszerekig és társasjátékokig terjed! A legtöbb drogériához hasonlóan a Müllernél is elsősorban a heti akciós újságok kínálják a legjobb ajánlatokat, amelyeket a webes rendelésnél és természetesen az üzletekben is elérhet!

 

Vásárlás a Müllernél

Az akciók gyakran változnak, ezért nem csak heti, de van, hogy szombati, és egyéb, egy-két napos akciót hirdet az áruház. Ahhoz, hogy ne maradjon le semmiről, javasolt a hírlevélre való feliratkozás, ami még akár extra lehetőségekhez is hozzájuttathatja. Ezek a bónuszok jöhetnek letölthető kupon formájában is, de akár más típusú kedvezmény, akár exkluzív ajánlat is landolhat a postaládájában!

 

Kedvezmények minden formában!

Ha megnyitja az aktuális prospektus online verzióját, vagy megszemléli, amit a postaládájába kapott, láthatja, hogy számos különböző pontgyűjtési lehetőség is van! Ezek közül a natúr és a parfüméria pontgyűjtők a legnépszerűbbek: az összegyűjtött pontokkal kedvezményes áron vásárolhat meg parfümöket és natúr-kiegészítőket. Olyan apróságokra, mit mondjuk egy manikűr készlet, kedvezményeket szerezhet akár a szórólap valamelyik oldalára elhelyezett kuponnal, vagy éppen az valamilyen más kedvezménnyel! A Müller drogéria honlapján (https://www.mueller.co.hu) megnézheti az éppen aktuális sláger kedvezményeket: nyáron strand és kirándulási kellékek, télen vitaminok és kiegészítők, míg például Black Friday esetén pedig akár több száz termék árára is kedvezményeket biztosítanak!

A Müller kártya elsősorban ajándékkártyaként funkcionál, ezért inkább meglepetésként érdemes megvásárolni. Ezt a kártyát különböző összegekkel lehet feltölteni, amit a megajándékozott bármelyik Müller üzletben felhasználhat. Mivel igen sokféle termék kapható – köztük nagyon sok vegyszermentes és környezetbarát tisztítószer –, így mindenki megtalálhatja a hozzá illő terméket. A nagy parfüm, tisztálkodószer, illetve fog- és hajápolási eszközök a férfiaknak is olyan sok választási lehetőséget nyújtanak , hogy hosszú perceken keresztül a polcokat (online vásárlásnál értelmesszerűen a képernyőt) bámulják! A hűségprogramhoz legközelebb a különböző pontgyűjtő kártyák állnak, amelyeket érdemes kiváltani, illetve kiegészíteni az online kuponokkal és a katalógusban felsorolt kedvezményekkel.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - drogériák és illatszer-boltok