Töltse fel hiányzó akciós újságát

JYSK üzletek és nyitvatartás

JYSK üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) JYSK áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) JYSK áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) JYSK áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) JYSK áruházat is.


Akciós újságok JYSK

A JYSK vállalatról

1979-ben nyitott meg Dániában az első JYSK üzlet. A vállalat tevékenysége a kezdetektől fogva az otthonok felszereléséhez szükséges bútorok és kiegészítők forgalmazása. A JYSK csoport az indulás után gyors növekedésnek indult, ma már körülbelül 2700 áruház működik 52 országban. Nevét a dán Jysk szóból kapta, mely a Jütland-félszigetről származó embert jelöli. A Dán nyelvben ez a szó egybe forrt a szerénység, az alaposság és az őszinteség fogalmával, melyek az alapító Lars Larsen legfontosabb értékei. Magyarországon 2005-ben nyílt meg az első JYSK áruház.

Miért vásároljon a JYSK üzleteiben?

A vállalat több mint 200.000 termékértékelés alapján 4,3 csillagot ért el az 5 csillagból. A JYSK csoport nagy hangsúlyt fektet a minőségre, és örömmel fogadja a vásárlók visszajelzését. Az áruházakba kerülő minden termék szigorú minőségellenőrzésen esik át mielőtt a vásárlókhoz kerülne. A vásárlók a személyes áruházi vásárlás mellett online is megrendelhetik a kiválasztott termékeket a https://www.jysk.hu weboldalon. 60.000 Forint feletti vásárlás esetén pedig a JYSK csoport átvállalja a házhozszállítás díját. Az akciókról szórólap révén értesülhetnek a vásárlók. Az akciós újság nyomtatott és online formában is elérhető. Az akciós termékek megrendelése online is lehetséges.

Kedvelt termékek a JYSK kínálatából

A JYSK katalógus segítségével könnyen áttekintheti a legújabb trendeket és az éppen aktuális akció is megtalálható a katalógusokban. A reklámújság tartalma online vásárláskor is érvényes. Néhány kedvelt termék az áruház kínálatából:

Matracok: egy kényelmes matrac elengedhetetlen kelléke egy jó alvásnak. A JYSK-ben matracok széles választékából válogathat.

Billerbeck paplan: a különböző szezonoknak megfelelő Billerbeck paplanokat megtalálja a JYSK áruházaiban.

Kerti bútorok: ön is egy elegáns polyrattan kerti bútorra vágyik? A JYSK-ben ezt is megkapja. Többféle méret és szín várja a vásárlókat. 

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Budapesten kívül számos magyarországi nagyvárosban található JYSK áruház, mint például Debrecen, Győr, Miskolc, Szeged, Szolnok, Pécs. Az áruházak hétfőtől szombatig 9:00 és 20:00 között, míg vasárnaponként 10:00 és 18:00 között tartanak nyitva.

Lapozza át kényelmesen a JYSK aktuális katalógusát online a weboldalunkon.