JYSK üzletek és nyitvatartás

Akciós újságok JYSK

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A JYSK vállalatról

1979-ben nyitott meg Dániában az első JYSK üzlet. A vállalat tevékenysége a kezdetektől fogva az otthonok felszereléséhez szükséges bútorok és kiegészítők forgalmazása. A JYSK csoport az indulás után gyors növekedésnek indult, ma már körülbelül 2700 áruház működik 52 országban. Nevét a dán Jysk szóból kapta, mely a Jütland-félszigetről származó embert jelöli. A Dán nyelvben ez a szó egybe forrt a szerénység, az alaposság és az őszinteség fogalmával, melyek az alapító Lars Larsen legfontosabb értékei. Magyarországon 2005-ben nyílt meg az első JYSK áruház.

Miért vásároljon a JYSK üzleteiben?

A vállalat több mint 200.000 termékértékelés alapján 4,3 csillagot ért el az 5 csillagból. A JYSK csoport nagy hangsúlyt fektet a minőségre, és örömmel fogadja a vásárlók visszajelzését. Az áruházakba kerülő minden termék szigorú minőségellenőrzésen esik át mielőtt a vásárlókhoz kerülne. A vásárlók a személyes áruházi vásárlás mellett online is megrendelhetik a kiválasztott termékeket a https://www.jysk.hu weboldalon. 60.000 Forint feletti vásárlás esetén pedig a JYSK csoport átvállalja a házhozszállítás díját. Az akciókról szórólap révén értesülhetnek a vásárlók. Az akciós újság nyomtatott és online formában is elérhető. Az akciós termékek megrendelése online is lehetséges.

Kedvelt termékek a JYSK kínálatából

A JYSK katalógus segítségével könnyen áttekintheti a legújabb trendeket és az éppen aktuális akció is megtalálható a katalógusokban. A reklámújság tartalma online vásárláskor is érvényes. Néhány kedvelt termék az áruház kínálatából:

Matracok: egy kényelmes matrac elengedhetetlen kelléke egy jó alvásnak. A JYSK-ben matracok széles választékából válogathat.

Billerbeck paplan: a különböző szezonoknak megfelelő Billerbeck paplanokat megtalálja a JYSK áruházaiban.

Kerti bútorok: ön is egy elegáns polyrattan kerti bútorra vágyik? A JYSK-ben ezt is megkapja. Többféle méret és szín várja a vásárlókat. 

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Budapesten kívül számos magyarországi nagyvárosban található JYSK áruház, mint például Debrecen, Győr, Miskolc, Szeged, Szolnok, Pécs. Az áruházak hétfőtől szombatig 9:00 és 20:00 között, míg vasárnaponként 10:00 és 18:00 között tartanak nyitva.

Lapozza át kényelmesen a JYSK aktuális katalógusát online a weboldalunkon.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - bútor