Legközelebbi
spinner

 A szórólapok nem feltétlenül érvényesek minden boltban.

Kik akciós újságok és akciók

 

Mindig a legfrissebb Kik újságok!

A Kik mindig különböző termékek széles választékával várja vásárlóit, az ország több pontján, szinte minden nagyvárosban, megyeszékhelyen! A hosszú nyitva tartási időnek köszönhetően akár munka után, este is benézhet, és kedvére válogathat a kedvező árú termékek közül. Ezen az oldalon mindig megtalálhatja legfrissebb Kik akciós újság lapozható verzióját, így nem kell amiatt aggódnia, ha netán nem kapta volna meg postán! Ebben mindig megtalálhatóak az aktuális, szezonális, és alkalmi akciók is, és ha rendszeresen visszatér, akkor garantáltan nem marad le a legjobb árakról!

 

Mit kaphatok a Kik-ben?

Ennek az üzletláncnak az elsődleges profilja a ruházat és háztartási kiegészítők forgalmazása, ami azt jelenti, hogy jó minőségű, kedvező áron elérhető ruhákat, lakástextíliákat, és különböző kiegészítőket vásárolhat meg a cég kereskedelmi egységeiben. A különböző akciók elsődleges forrása főként a szórólap, amelynek a digitális verzióját megtalálhatja itt is! A Kik weboldalán (https://www.kik.hu) pedig az összes elérhető terméket kilistázhatja, és kedvére böngészhet a széles választékból! Nem utolsó sorban pedig a reklámújságban is minden olyan terméket megtalál, ami az éppen aktuális évszakhoz, vagy a közeledő ünnephez kapcsolódik.

 

Rendelés a Kik-nél

Jelenleg a Kik nem biztosítja a webshopos vásárlás lehetőségét. Ez magyarán szólva azt jelenti, hogy egyelőre csak az üzletekben van lehetőség a különböző termékek diszkont áron történő megvásárlására. Ugyanakkor tény, hogy a forgalmazott termékek katalógusát átböngészve nem annyira meglepő, hogy csak az árucikkek csak kereskedelmi egységekben vehetők meg, mivel a cég főleg ruházati termékeket árusít. A lakásban használatos textil termékek, a pulóverek, nadrágok és fürdőruhák mind olyasmik, amelyeket az ember inkább megfog, megtapogat, és lehetőség szerint felpróbál.

 

Javaslatunk az, hogy adja hozzá a könyvjelzőkhöz az oldalunkat, így amikor szeretne, visszatérhet, és megtekintheti a legfrissebb kedvezményeket vagy kuponos ajánlatokat! Mivel online rendelésre nincs lehetőség, ezért érdemes valamikor benézni a legközelebbi Kik áruházba, hogy a saját szemével megtekinthesse a széles kínálatot és a kellemes akciókat. Oldalunkon nem csak az akciós újságokat, de a Kik áruházak elhelyezkedését is megtalálja, így nem kell külön keresgélnie!

Legújabb akciós újságok
Üzletek - ruházat