Lidl Állat árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
kutyaeledel
MAX DOG Nedves kutyaeledel*  
499,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
Felix
FELIX Party mix  
1 249,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
macskaeledel, SHELMA
SHELMA Alutasakos nedves macskaeledel  
3 699,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Állat 499,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.23 - 05.29 között érvényes. Állat vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Állat termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Állat termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Állat ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Állat termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Állatok és kellékek állatok számára, Asztalok, dohányzóasztalok, bútorszigetek, szettek, Ágyak, Ablakok és ajtók, Adalékanyagok sütéshez és főzéshez, Aszalt gyümölcs és diófélék, Audio, video és TV, Autó Moto, Autókozmetikumok, autókémia és festékek, Activelle. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Állat

Legújabb akciós újságok