Pepco Háztartás és iroda árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Pepco
Pepco
csésze, ételtároló doboz
Uzsonnás doboz - SKU/PLU: 606360 Az ebédlődoboz funkcionális kiegészítője konyhájának. Utazáshoz nagyszerű.  
700,00 Ft
logo - Pepco
Pepco
tál
tál nachosnak és guacamolénak - SKU/PLU: 605836 Az avokádó alakú nacho és guacamole tányér az étkészletek kedvenc eleme lesz.  
1 500,00 Ft
logo - Pepco
Pepco
bögre
Bögre - SKU/PLU: 605825 Az avokádó gyümölcs ihlette eredeti formájú bögre tökéletes választás lesz reggeli kávéjához. A Pepcóban!  
1 500,00 Ft
logo - Pepco
Pepco
kulacs
Kulacs - SKU/PLU: 601379 A Kung Fu Panda nyomattal ellátott kulacs megkönnyíti gyermeke számára az ivást játék közben. Tekintse meg a terméket a Pepcóban!  
1 800,00 Ft
logo - Pepco
Pepco
tál
kerámia tál - SKU/PLU: 605828 A görögdinnye mintás dolomittál praktikus és érdekes eleme a konyhai felszerelésnek.  
2 500,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Háztartás és iroda 700,00 Ft-os áron érhető el a(z) Pepco üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.23 - 06.05 között érvényes. Háztartás és iroda vásárlásához látogasson el a legközelebbi Pepco üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Pepco áruház Háztartás és iroda termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Pepco áruház Háztartás és iroda termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Pepco áruház Háztartás és iroda ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Háztartás és iroda termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Hajszárítók, hajsütővasak, hajvasalók és elektromos kefék, Hús, Hobbi, Háztartási illatok és gyertyák, Halak és tenger gyümölcsei, Halkülönlegességek, Hálószobai textilek, Hálószoba összeállítások, Hi-Fi, lemezjátszók és lejátszók, Hangszórók és soundbarok. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Háztartás és iroda

Legújabb akciós újságok