Lidl Háztartási készülékek árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
Szarvasi
SZARVASI Szeletelt mozzarella  
389,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
porszívó
SILVERCREST® Kézi porszívó  
7 999,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
gőzölős vasaló
PHILIPS Gőzölős vasaló  
7 999,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
gőztisztító, kézi gőztisztító
SILVERCREST® Kézi gőztisztító  
8 499,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
akkus porszívó, porszívó
SILVERCREST® 2 az 1-ben akkus porszívó / nedves felmosó  
39 999,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Háztartási készülékek 389,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.23 - 05.29 között érvényes. Háztartási készülékek vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Háztartási készülékek termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Háztartási készülékek termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Háztartási készülékek ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Háztartási készülékek termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Háztartás és iroda, Hajszárítók, hajsütővasak, hajvasalók és elektromos kefék, Hús, Hobbi, Háztartási illatok és gyertyák, Halak és tenger gyümölcsei, Halkülönlegességek, Hálószobai textilek, Hálószoba összeállítások, Hi-Fi, lemezjátszók és lejátszók. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Háztartási készülékek

Legújabb akciós újságok