Lidl Játékok, építőszettek és LEGO árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
baba
Baba biopamut licenc kombidressz  
1 111,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
baba
BABA Tusfürdő*  
1 399,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
baba
LUPILU® Baba biopamut overál  
1 799,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
baba
Baba biopamut leggings  
1 998,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
baba
LUPILU® Baba biopamut kantáros nadrág  
2 299,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Játékok, építőszettek és LEGO 1 111,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.23 - 05.29 között érvényes. Játékok, építőszettek és LEGO vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Játékok, építőszettek és LEGO termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Játékok, építőszettek és LEGO termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Játékok, építőszettek és LEGO ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Játékok, építőszettek és LEGO termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Joghurtok, tejes desszertek, ízesített túrók, Játék zóna, Játékkonzolok, Játékok, Játék kiegészítők, Jana Baby, jármű akkumulátor, Jacky Baby, Jacobs Gold, jégkockavarázs. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Játékok, építőszettek és LEGO

Legújabb akciós újságok