Lidl Joghurtok, tejes desszertek, ízesített túrók árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
Kinder Pinguí
KINDER Pingui  
129,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
gyümölcsjoghurt
DANONE ACTIVIA Élőflórás gyümölcsjoghurt  
145,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
tejsüti
PÖTTYÖS Tejsüti  
149,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
joghurt, Oikos
DANONE OIKOS Édes kettes csokicsillag joghurt  
199,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
gyümölcsjoghurt
Pilos Gyümölcsjoghurt  
279,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Joghurtok, tejes desszertek, ízesített túrók 129,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.23 - 05.29 között érvényes. Joghurtok, tejes desszertek, ízesített túrók vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Joghurtok, tejes desszertek, ízesített túrók termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Joghurtok, tejes desszertek, ízesített túrók termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Joghurtok, tejes desszertek, ízesített túrók ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Joghurtok, tejes desszertek, ízesített túrók termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Játékok, építőszettek és LEGO, Játék zóna, Játékkonzolok, Játékok, Játék kiegészítők, Jana Baby, Jacky Baby, Jacobs Krönung, jégkockavarázs, jégsaláta. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Joghurtok, tejes desszertek, ízesített túrók

Legújabb akciós újságok