JYSK Lakásdekoráció árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - JYSK
JYSK
váza
Váza BUSTER ÁTM14xMA16cm átlátszó  
850,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
mécsestart
Mécsestartó ALLAN ÁTM10xMA8cm barna  
1 000,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
művirág
Művirág RALF H62cm rózsaszín  
1 150,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
váza
Váza ROY ÁTM13xMA20cm zöld  
1 450,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
ülőpárna
Kerti ülőpárna MYGFJED vegyes  
1 750,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Lakásdekoráció 850,00 Ft-os áron érhető el a(z) JYSK üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.15 - 06.18 között érvényes. Lakásdekoráció vásárlásához látogasson el a legközelebbi JYSK üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) JYSK áruház Lakásdekoráció termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) JYSK áruház Lakásdekoráció termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) JYSK áruház Lakásdekoráció ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Lakásdekoráció termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Légtisztítók, páramentesítők és párásítók, Létrák és fellépők, Lámpák és elektromos kellékek, Laminált, vinil, parketta és fa padlók, Lekvárok, méz, édes krémek és szirupok, Légkondicionálók, ventilátorok és léghűtők, Labdarúgás, levesbetét, libamájas, Lándzsás útifű. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Lakásdekoráció

Legújabb akciós újságok