Lidl Mosó gélek, porok, tabletták, öblítők árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
Illatgyöngy, Lenor
LENOR Illatgyöngy*  
1 799,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
mosógél, mosószer kapszula, Persil
PERSIL Folyékony mosógél* / mosókapszula*  
4 549,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
Ariel, folyékony mosószer, mosószer
ARIEL Folyékony mosószer  
6 999,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
Ariel, mosószer kapszula
ARIEL Allin1 mosókapszula  
6 999,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
Lenor, mosógél, mosószer kapszula
LENOR Mosógél* / mosókapszula*  
6 999,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Mosó gélek, porok, tabletták, öblítők 1 799,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.23 - 05.29 között érvényes. Mosó gélek, porok, tabletták, öblítők vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Mosó gélek, porok, tabletták, öblítők termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Mosó gélek, porok, tabletták, öblítők termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Mosó gélek, porok, tabletták, öblítők ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Mosó gélek, porok, tabletták, öblítők termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Manikűr és pedikűr, Masszázs eszközök, Mosás és szárítás, Marha és borjúhús, Majonézek, tartármártások és öntetek, Mélyhűtött, Mobiltelefonok és tartozékok, Mobiltelefonok, Müzli, gabonafélék, kásák és rudak, Monitorok. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Mosó gélek, porok, tabletták, öblítők

Legújabb akciós újságok