Lidl Papír és vatta higiéniai termékek árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
Ooops!, papírtörlő
OOOPS! Maxi papírtörlő*  
1 199,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
toalettpapír
FLORALYS Nedves toalettpapír*  
1 599,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
toalettpapír nézd meg az akciós újságot nézd meg az akciós újságot
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Papír és vatta higiéniai termékek 1 199,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.16 - 05.22 között érvényes. Papír és vatta higiéniai termékek vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Papír és vatta higiéniai termékek termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Papír és vatta higiéniai termékek termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Papír és vatta higiéniai termékek ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Papír és vatta higiéniai termékek termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Pékség és cukrászda, Pástétomok és húskészítmények, Polcok, polcrendszerek, állványok, Padlóburkolatok, burkoló- és járólapok, Pólók, ingek és blúzok, Porszívók, Parfümök, dezodorok és test spray-k, pudingpor, pulykavirsli, paradicsompüré. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Papír és vatta higiéniai termékek

Legújabb akciós újságok