JYSK Ruhásszekrények, komódok árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - JYSK
JYSK
ruhaállvány
Ruhaállvány GUDME fekete/króm  
6 500,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
ruhaállvány
Ruhaállvány GUDME dupla fekete/króm  
7 450,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
ruhásszekrény
Ruhásszekrény JENSLEV 96x176 tölgy  
55 000,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
ruhásszekrény
Ruhásszekrény LIMFJORDEN 120x200 kombi natúr tölgyszínű  
95 000,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
ruhásszekrény
Ruhásszekrény BIRKELSE 150x198 tölgy/fehér  
100 000,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Ruhásszekrények, komódok 6 500,00 Ft-os áron érhető el a(z) JYSK üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.20 - 06.23 között érvényes. Ruhásszekrények, komódok vásárlásához látogasson el a legközelebbi JYSK üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) JYSK áruház Ruhásszekrények, komódok termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) JYSK áruház Ruhásszekrények, komódok termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) JYSK áruház Ruhásszekrények, komódok ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Ruhásszekrények, komódok termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Racio a knäckebrot, Ragasztók, ragasztószalagok, tömítő és glettelő anyagok, Rácsok, matracok, Rizs, tészta, hüvelyesek, szója, Ruhanemű, Rovarok és rágcsálók ellen, rozsliszt, Rubophen, rugalmas vágólap, rendszerező. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Ruhásszekrények, komódok

Legújabb akciós újságok