Lidl Tartós árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
metélőhagyma
KANIA Szárított metélőhagyma  
99,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
tejszelet
KINDER Pingui  
129,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
csokoládé szelet
PÖTTYÖS Guru  
199,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
Detki, háztartási keksz
DETKI Állatfigurás háztartási keksz  
239,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
Detki
DETKI Tere Fere  
245,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Tartós 99,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.23 - 05.29 között érvényes. Tartós vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Tartós termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Tartós termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Tartós ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Tartós termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Takarítás, Tejtermék és hűtött áru, Tapéták, Tej és tejitalok, Tartozékok festéshez és tapétázáshoz, Tápok és jutalomfalatok, Tojás és élesztő, Tejszín és tejföl, Tartó és tároló rendszerek, Tabletek. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Tartós

Legújabb akciós újságok