Lidl Vasanyag és szerelvény árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
fúrószár
PARKSIDE® Fúrószár-/ csiszolókészlet  
2 799,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
fúrószár
PARKSIDE® Fúrószárkészlet  
3 999,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
fúrószár nézd meg az akciós újságot nézd meg az akciós újságot
logo - Lidl
Lidl
fúrószár nézd meg az akciós újságot nézd meg az akciós újságot
logo - Lidl
Lidl
csavar nézd meg az akciós újságot nézd meg az akciós újságot
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Vasanyag és szerelvény 2 799,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.23 - 05.29 között érvényes. Vasanyag és szerelvény vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Vasanyag és szerelvény termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Vasanyag és szerelvény termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Vasanyag és szerelvény ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Vasanyag és szerelvény termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Vadhús, Virslik, kolbászok és szafaládék, Vaj, zsírok és margarinok, Viselhető elektronikai cikkek, Védőfelszerelés és munkavédelmi ruházat, Víz és ásványvíz, Virágok és növények, Vasalók, vízfesték, Vizol. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Vasanyag és szerelvény

Legújabb akciós újságok