Lidl Virslik, kolbászok és szafaládék árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
vastagkolbász
HAZÁNK KINCSEI Pulyka vastagkolbász  
349,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
szárazkolbász, szeletelt szárazkolbász
HAZÁNK KINCSEI Szeletelt szárazkolbász  
489,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
frankfurti virsli, sertés virsli, sertésvirsli, virsli
KOMÉTA Frankfurti sertésvirsli  
999,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
frankfurti virsli, virsli
PICKOLINO Roppanós frankfurti virsli  
1 089,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
kolbász nézd meg az akciós újságot nézd meg az akciós újságot
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Virslik, kolbászok és szafaládék 349,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.23 - 05.29 között érvényes. Virslik, kolbászok és szafaládék vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Virslik, kolbászok és szafaládék termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Virslik, kolbászok és szafaládék termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Virslik, kolbászok és szafaládék ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Virslik, kolbászok és szafaládék termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Vadhús, Vaj, zsírok és margarinok, Viselhető elektronikai cikkek, Vasanyag és szerelvény, Védőfelszerelés és munkavédelmi ruházat, Víz és ásványvíz, Virágok és növények, Vasalók, vízfesték, Vizol. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Virslik, kolbászok és szafaládék

Legújabb akciós újságok