Lidl Zöldség árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
salátakeverék
Chef Select & You Everyday salátakeverék  
299,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
kígyóuborka
Bio kígyóuborka  
399,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
bébi spenót
Bébi spenót  
469,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
paradicsom
Fürtös paradicsom  
598,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
paradicsom
Cherry fürtös paradicsom  
699,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Zöldség 299,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.16 - 05.22 között érvényes. Zöldség vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Zöldség termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Zöldség termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Zöldség ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Zöldség termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Zoknik, harisnyák és nadrágok, zsírpapír, Zöldfarm, zuhany, zuhanyfej, zabpehelyliszt, zöld paprika, Zöldkagyló, zöldséghámozó, zsúrkenyér. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Zöldség

Legújabb akciós újságok