Euronics üzletek és nyitvatartás

Hol találhatók üzletek

Bővebben

Az Euronics vállalatról

Az Euronics műszaki kereskedelmi hálózat 29 államban több mint 11 ezer üzlettel van jelen a piacon. Magyarország 2001-ben csatlakozott a nemzetközi társuláshoz. A csatlakozást követően a cég továbbra is magyar tulajdonban maradt.

Céljuk, hogy egy világhálózat részeként elvigyék az emberek otthonába az európai kényelmet és minőséget a háztartási, a házi szórakoztatási és számítástechnikai cikkekben.
Üzleteik Magyarország majdnem minden nagyobb városában megtalálhatóak.

A vállalat magyar weboldala a https://www.euronics.hu egyben webáruház, melyet 2008-ban indítottak be. Könnyen áttekinthető információkkal szolgál termékeiről, akciós cikkeikről. Az Euronics szórólap formájában házhoz hozza a legfrissebb kedvezményeket és információkat, ez a reklámújság minden héten megjelenik.

Miért vásároljon az Euronics üzleteiben?

Partnerük szinte minden multinacionális beszállító, ezen beszállítók a műszaki piacon jelentős szerepet vállalnak és hosszú évek óta jelen vannak.

Az áruházlánc szlogenje: Minőség olcsón – Szakértőktől! Az árubemutatástól a képzésig minden területen olyan megoldásokat keresnek és alkalmaznak, amelyek az innováció irányába mutatnak. Nagy hangsúlyt fektetnek értékesítőik és munkatársaik szakképzésére, hogy az Euronics áruházakban valódi szakértők állhassanak a vásárlók rendelkezésére.

Néhány kedvelt termékkategória az Euronics kínálatából:

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Euronics üzlet Magyarországon megtalálható több mint 65 városban, mint például Budapest, Szombathely, Győr, Pápa, Zalaegerszeg, Miskolc, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Debrecen, Nyíregyháza vagy Szolnok.

Az Euronics áruházainak nyitvatartásai változóak, de itt, az önhöz legközelebbi üzlettel együtt megtalálhatja.

Az Euronics akciós újság hétről-hétre tájékoztatja vásárlóit kedvezményes termékeikről, az új akciós cikkekről, a kínálatban megtalálható különlegességekről.

Az Euronics katalógusait weboldalunkon kényelmesen, online átlapozhatja.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - elektronika és háztartási gépek