OTP Bank üzletek és nyitvatartás

Hol találhatók üzletek

Bővebben

Történetünk

Az OTP Csoport Közép-Európa egyik legnagyobb bankcsoportja. Több, mint 10 országban vagyunk jelen. Napadjainkban körülbelül 20 millió ügyféllel rendelkezünk, 40 ezer alkalmazottat foglalkoztatunk, és közel 2000 bankfiókot működtetünk. A mai OTP Bank jogelődjét, az Országos Takarékpénztár Nemzeti Vállalat 1949-ben került megalapításra, majd 1990-ben alakult át részvénytársasággá. A részvényeket 1995-ben vezették be a Budapesti Értéktőzsdére, de a hazai mellett jelen vagyunk a luxemburgi, valamint a londoni tőzsdén is. A 2000-es években cégcsoportunk a jelentős külföldi terjeszkedésen kívül a vállalati arculat egységesítésén is munkálkodott. Így jutottunk el a ma is ismert, egységesen felkészült és korszerű bankfiókjainkig, melyekkel az európai bank liga élvonalába kerültünk. Legfőbb célunk tökéletesen személyre szabott banki megoldások nyújtása ügyfeleink részére. Ebben szakértő munkatársaink, valamint innovatív, a változó elvárásoknak is megfelelni tudó üzleti stratégiánk segítenek bennünket. Bankszámla, netbank, egészségpénztár, személyi kölcsön, gépkocsinyeremény, ügyfélszolgálat egy helyen, az OTP bank weboldalán: https://www.otpbank.hu.

Szolgáltatásaink

Különböző banki szolgáltatásainkat természetesen személyesen is intézheti bankfiókjainkban, de ezek lebonyolítására az internetbank is az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben az előbbit preferálja, használja ki intelligens Fiók- és ATM keresőnket, ahol nemcsak bankfiókjaink helyzetéről és nyitvatartásáról kérhet tájékoztatást, de a legkevésbé zsúfolt időpontokat is megtalálhatja. Ingatlan vásárlása, valamint az ezzel kapcsolatos hitelopciókról történő érdeklődés esetén, vagy adategyeztetés végett inkább a személyes konzultációt javasoljuk! Amennyiben pedig egyszerűbb műveleteket kíván végrehajtani, mint például egyenleglekérdezés, vagy szépkártya egyenleg lekérdezése, használja az otp direkt belépést! Honlapunkon, a különböző portálok használatát elkerülve, mindenről egy helyen kaphat részletes tájékoztatást az aktuális árfolyammal, akcióinkkal (például autónyeremény, kedvezményes hitelek), illetve az Önt is érintő jogszabálybeli változásokkal kapcsolatos kérdéseire.

Innováció és megbízhatóság

Az OTP Bank felelős szolgáltatóként az egyik legfontosabb célkitűzésének a fenntarthatóságot tekinti. Aktívan részt veszünk a lakosság pénzügyi kultúrájának fejlesztésében, a környezetvédelemben, valamint az esélyegyenlőség biztosításában is. Vállalati arculatunk fejlesztése során infrastruktúránkat is fejlesztettük, mert hiszünk abban, hogy a folyamatos fejlődés a kulcsa annak, hogy megfelelően helyt tudjunk állni a digitális kor kihívásaival szemben. Ezért is hoztunk létre egy olyan internetes banki felületet, ahol ügyfeleink könnyedén hozzáférhetnek a mindennapos ügyintézés alapvető lehetőségeihez. Legyen szó személyi számítógépről, vagy éppen egy okostelefonról, a banki ügyintézés, ahogy a pénzügyi szektor sem, soha nem áll le. A mi feladatunk elsődlegesen az, hogy minden téren megfeleljünk a mai kor támasztotta kihívásoknak, és mindezt úgy tegyük, hogy eközben ügyfeleinknek a lehető legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújtjuk.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - pénzügyi szolgáltatások