UPC üzletek és nyitvatartás

Hol találhatók üzletek

Bővebben

Cégünkről

A UPC telekommunikációs vállalat 1995-ben alakult, Amszterdamban, Hollandiában. Kezdetben Ausztria, Belgium, Csehország, Franciaország, Magyarország, Írország. Svédország és Hollandia vezető szolgáltatójaként tevékenykedett, főleg vezetékes telefon, kábeltv, és szélessávú internet elérés biztosításával. Manapság Európán belül közel 7 millió előfizetővel rendelkezünk. Magyarországi tevékenységünket 1998-ban kezdtük el, Székesfehérvári, Veszprémi, Pécsi, Miskolci és Debreceni kábeltelevíziós szolgáltatásunkkal. UPC direct szolgáltatásunk pedig 2000-ben indult, amelynek esetében napjainkban is különböző kábeltv csomagok között válogathat. 2019-ben azonban összevonásra kerültünk a Vodafone céggel, így 2020-tól szolgáltatásaink a Vodafone márkanév alatt futnak majd. 2020 áprilisától a UPC márkanevet tehát a Vodafone váltja fel, és a hozzá tartozó szolgáltatásokat is teljes egészében a Vodafone látja majd el.

Összevont szolgáltatásaink a Vodafone égisze alatt

A Vodafone márkanév alatt továbbra is elérheti szolgáltatásainkat, akár a meglevő direct előfizetését hosszabbítaná meg, akár új ügyfélként csatlakozna! Az új, hármas előfizetési rendszerünket, melyben kábeltv, vezetékes telefon, valamint szélessávú internetcsomagok közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt, itt érheti el. Weboldalunk ezen felül biztosítja a kényelmes, otthonról történő ügyintézést is. My upc azonosítójával, vagy webmail belépés használatával könnyedén elérheti az ügyfélszolgálatot. Hibabejelentést is az oldalunkon tehet, legyen szó mobil készülékkel vagy telefonszám váltás miatt fellépő problémáról. Weboldalunk egy másik hasznos funkciója egy internetes sebességmérő, ahol speedtest applikációnkkal ellenőrizni tudja internetkapcsolatának le-, illetve feltöltési sebességét. Habár cégünk összeolvadásra került a Vodafone társasággal, weboldalunk továbbra is a megszokott helyen érhető el, de ezúttal új arculattal: https://www.upc.hu.

Miért érdemes minket választania?

Cégünk több, mint 20 éves működése során a telekommunikációs szolgáltatások egyik legjelentősebb képviselője lett Magyarországon. Előfizetői rendszerünk továbbra is elérhető a Vodafone szolgáltatáskínálatában, így nem kell megszakítania jelenlegi előfizetését. Új előfizetőként is megéri minket választania, hiszen már az első előfizetéstől kezdve különleges ajánlatokkal és kedvezményekkel várjuk! Jelenleg is a legnépszerűbbek a nemrégiben megújult, hármas előfizetői csomagjaink, melyek révén egyszerre fizethet elő otthoni, vezetékes internetre, televízióra, valamint vezetékes telefonra is! Minden hármas előfizetés révén percdíj nélkül telefonálhat például hálózaton belül. Ezen felül a digitális médiatartalmak elérését is megkönnyítettük. Horizon go alkalmazásunk segítségével bármikor és bárhonnan könnyen elérheti kedvenc tartalmait, legyen szó filmekről, vagy akár sorozatokról. A tv műsor segítségével pedig könnyen követheti akár az élő közvetítéseket is, így nem marad le semmiről, akár otthon, akár út közben legyen. Ezek a funkciók a Vodafone TV alkalmazáson keresztül is elérhetőek okoskészülékein.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - mobil & internet szolgáltatók