Decathlon üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Decathlon áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Decathlon áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Decathlon áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Decathlon áruházat is.


Akciós újságok Decathlon
Akciós újságok Decathlon
Akciós újságok Decathlon

A Decathlon vállalatról

A Decathlon egy 1976-ban alapított Francia sportáruházlánc. Számos országban jelen van. Magyarországon 2005-ben nyitotta meg első áruházát Budaörsön. Mára 24 üzlete van Magyarországon, köztük Budapesten több is, például a Nyugati téren és Soroksáron is. A Decathlon üzleteit igyekszik bevásárlóközpontok közelébe építeni így sok nagyvárosunkban találhatunk üzletet, mint például Kecskeméten, Debrecenben, Nyíregyházán vagy Szombathelyen.

A Decathlon hatalmas választéka mellett még sok más szolgáltatással is várja vásárlóit. Az üzletekben lévő műhelyekben megbízhatóan javítják termékeiket és egyedi cikkekre is szert tehetünk.

Abban az esetben, ha nincs a közelben egy áruházuk, a webshop is rendelkezésünkre áll. Az áruházakban és a webshopban több mint 70 féle sport és több mint 20.000 termék közül választhatunk.  Az webshopot a hivatalos honlapon keresztül érheti el: https://www.decathlon.hu

Sok szolgáltatásuk között találhatunk még síkölcsönzést és sportélményeket és eseményeket. A Decathlon Sportközösség további tartalmakat és kedvezményeket biztosít, hogy elérhetőbbé tegye a sportolás örömét. A Decathlon mobilapplikáció segítségével még kényelmesebben lehetünk tagjai a Sportközösségnek és még sok más tartalmat is találhatunk.

Miért érdemes a Decathlonban vásárolni?

  • 365 napos árucsere: A Decathlon 365 napos árucsere jogot biztosít a termékeire. Ha nem lett jó méret vagy csak nem vagyunk elégedettek a vásárolt áruval, visszacserélhetjük.
  • Saját márka: A Decathlon termékek egyik legfontosabb közös jellemzője, a minőség. Legyen az neves márka vagy saját termék. Mára már a Decathlon saját márkái közül is sok igazán naggyá nőtte ki magát. Nem is hiába. A sajátmárkás termékek kiváló ár-érték aránya, alacsony áron, nagyon jó minőséget biztosít.
  • Akciók: A Decathlon egyik fő célja, hogy a sportot elérhetővé tegye mindenkinek. A rengeteg akció is ezt mutatja. A legjobb ajánlatokkal próbálja a sportra ösztönözni az embereket.  A hűségprogram tagjai extra kedvezményeket és lehetőségeket is élvezhetnek.

Áruházak és nyitva tartás

Decathlon áruház az ország legtöbb nagyvárosában elérhető, mint például: Miskolc, Szeged, Pécs, Dunakeszi, Zalaegerszeg, Székesfehérvár vagy Veszprém.

Az önhöz legközelebbi üzletet és a nyitvatartási időket itt megtalálhatja.