Intersport üzletek és nyitvatartás

Hol találhatók üzletek

Bővebben

Az Intersport vállalatról

Az Inetersport Magyarország 12 áruházával a vezető sportkereskedők közé tartozik, sportszaküzletek hálózata olyan emberek számára, akik szeretnek sportolni. A világ 44 országában több, mint 5300 áruházzal vannak jelen a piacon. A térségben 6 országban jelen levő nemzetközi Intersport csoport licensz- tagja. 400 márkán belül 150 000 sportcikket forgalmaz.

Az Intersport termékek gazdag választékát nyújta és elkötelezett abban, hogy a vásárlóiknak a legjobb ár-érték arányú márkás termékeket kínálja. Igyekszik kielégíteni minden vásárlói igényt, legyen szó akár gyerekekről, felnőttekről, kezdőkről, versenysportolókról – mindenki megtalálja a tökéletes sportcipőt, megfelelő sportruházatot, passzoló kiegészítőt.

A vállalat magyar weboldala https://www.intersport.hu egyben webáruház, amely könnyen áttekinthető .

Miért vásároljon az Intersport üzleteiben?

Az Intersport az outdoor, labdarúgás, futás, fitnesz, kerékpározás, csapat- és teremsportok kategóriái mellett számos további terméket kínál. Filozófiája: Minél nagyobb öromödet leled abban, amit csinálsz, annál gyakrabban fogod csinálni. Ezért olyan termékekkel és tanácsokkal igyekszik szolgálni, ami az örömöket maximalizálja. Szlogenje: Sport to the People!

Az Intersport szolgáltatásai kielégítenek minden igényes vásárlót. A webáruház szolgáltatásai mellett, mint a házhozszállítás , 30 napos visszaküldési lehetőség, pénzvisszautalás, lábanalízis a sportcipő választásban, az áruházaikban a sí- és snowboard szervíz, kerékpárbeállítás, kerékpárszervíz területén állnak vevőik rendelkezésére. Az Intersport törzsvásárlói kártya exluzív előnyökket és ajánlatokat kínál a vásárlóknak.

Kedvelt termékkategóriák az Instersport kínálatában:

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Intersport üzlet Magyarországon ma megtalálható például Budapesten, Kaposváron, Debrecenben, Szombathelyen.

Üzleteik nyitvatartási ideje hétköznap és szombaton 10-től 20 óráig tart, vasárnap 10-től 19-ig.

Az Intersport akciós újságai és katalógusai hétről –hétre tájékoztatják a vásárlókat a kedvezményes árú termékekről , akciós cikkekről, a kínálatban megtalálható akciókról.

Az Hervis akciós újságait a weboldalunkon kényelmesen megtekintheti.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - sport