Decathlon üzletek és nyitvatartás

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A Decathlon vállalatról

A Decathlon egy 1976-ban alapított Francia sportáruházlánc. Számos országban jelen van. Magyarországon 2005-ben nyitotta meg első áruházát Budaörsön. Mára 24 üzlete van Magyarországon, köztük Budapesten több is, például a Nyugati téren és Soroksáron is. A Decathlon üzleteit igyekszik bevásárlóközpontok közelébe építeni így sok nagyvárosunkban találhatunk üzletet, mint például Kecskeméten, Debrecenben, Nyíregyházán vagy Szombathelyen.

A Decathlon hatalmas választéka mellett még sok más szolgáltatással is várja vásárlóit. Az üzletekben lévő műhelyekben megbízhatóan javítják termékeiket és egyedi cikkekre is szert tehetünk.

Abban az esetben, ha nincs a közelben egy áruházuk, a webshop is rendelkezésünkre áll. Az áruházakban és a webshopban több mint 70 féle sport és több mint 20.000 termék közül választhatunk.  Az webshopot a hivatalos honlapon keresztül érheti el: https://www.decathlon.hu

Sok szolgáltatásuk között találhatunk még síkölcsönzést és sportélményeket és eseményeket. A Decathlon Sportközösség további tartalmakat és kedvezményeket biztosít, hogy elérhetőbbé tegye a sportolás örömét. A Decathlon mobilapplikáció segítségével még kényelmesebben lehetünk tagjai a Sportközösségnek és még sok más tartalmat is találhatunk.

Miért érdemes a Decathlonban vásárolni?

Áruházak és nyitva tartás

Decathlon áruház az ország legtöbb nagyvárosában elérhető, mint például: Miskolc, Szeged, Pécs, Dunakeszi, Zalaegerszeg, Székesfehérvár vagy Veszprém.

Az önhöz legközelebbi üzletet és a nyitvatartási időket itt megtalálhatja.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - sport