dm drogerie markt üzletek és nyitvatartás

Akciós újságok dm drogerie markt

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A dm márkafilozófiája

A dm márka filozófiájának részét képezi, hogy elkötelezett híve vagyunk a környezetvédelemnek, az egészséges életmódnak, valamint ügyelünk arra is, hogy munkatársaink megtalálhassák a megfelelő egyensúlyt munkájuk és magánéletük között. Ezek figyelembevételével, lehetőséget biztosítunk részmunkaidős pozíciók betöltésére, emellett a gyermekeket nevelő szülőket is örömmel látjuk köreinkben. A többi között ez az egyik oka annak, hogy Magyarországon elsőként nyertük el a Legjobb Női Munkahely címet, és a Családbarát Munkahely Pályázaton is elismerő oklevélben részesültünk. 2018-ban pedig immár egyhuzamban negyedik alkalommal nyertük el a Legvonzóbb Kereskedelmi Munkaadó díjat. Fontos számunkra vásárlóink és munkatársaink egyéni igényeinek kielégítése, ezért márkafilozófiánkat kiváló minőségű és színes árupalettánkkal, vásárlóink barátságos és felkészült kiszolgálásával, és üzleteink kiváló megközelíthetőségével biztosítjuk. Partnereinkkel és beszállítóinkkal is hosszú távú, megbízható és tisztességes együttműködést kívánunk folytatni. Szeretnénk, hogy világossá váljon számukra, hogy olyan partnercég vagyunk, amely összhangban van a célkitűzéseikkel és az irányelveikkel. Ugyanezen márkafilozófia ismertetőjegyei fedezhetők fel az online media felületeinken is, mint például a márkánk weboldalán: https://www.dm.hu.

Rólunk

Cégünk első üzletét 1973-ban alapította Götz Werner és Günter Lehmann, Karlsruhe városában, Németországban. A külföldi terjeszkedést pedig 1976-ban kezdték el, Ausztria, Horvátország, Csehország és nem sokkal később Magyarország bevonásával. A dm ma Európában több, mint 13 országban van jelen, közel 3400 üzlettel és több, mint 59000 munkatársat foglalkoztat. Magyarországon 1993-ban nyílt meg első üzletünk, amely Budapest városában létesült. Jelentős szerepe van a drogéria kiskereskedelem piacán. Boltjainkban több mint 13.000 terméket kínálunk a szépségápolási és az egészségmegőrzési kategóriákban, melyek egy része bioélelmiszer, active beauty termék, parfüm, fotó termék, illetve natúr kozmetikum. Üzleteink kínálatában a dekorkozmetikai termékektől kezdve, a haj- és szépségápolási termékeken át egészen a csecsemőnek és kisgyermekeknek, illetve háziállatoknak szánt készítményekből is a legkiválóbb minőségűekkel találkozhat. Egyebek mellett ezért is érdemes minket választania.

Üzleteink, akcióink

2000-ben került megnyitásra a századik dm drogéria Magyarországon és az üzletek száma azóta is folyamatosan emelkedik. Jelenleg például Dunaharaszti, Szolnok, Monor, Balatonalmádi, Gödöllő, Érd, Debrecen, Biatorbágy, Szentendre, valamint Veresegyháza településen is működnek üzleteink. Üzleteink pontos listáját, valamint a nyitvatartásukat ide kattintva érheti el. Amennyiben Ön inkább otthona kényelméből szeretné elintézni bevásárlását, webshopunkban arra is lehetősége nyílik. Mivel számunkra a vásárló az első, törzsvásárlói programunk keretében kedvezményeket biztosítunk visszatérő vevőinknek. A kártya aktiválás után pontok gyűjthetőek, amiket le lehet vásárolni üzleteinkben.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - drogériák és illatszer-boltok