Legközelebbi
spinner

 A szórólapok nem feltétlenül érvényesek minden boltban.

Hervis akciós újságok és akciók

 

A legfrissebb Hervis akciók egy lapon!

Ha a legfrissebb Hervis akciós újságot keresi, akkor a lehető legjobb helyen jár! Honlapunkon a legtöbb hazai üzletláncra vonatkozó legfrissebb akciók, kedvezmények és kupon révén igénybe vehető kedvezmények várják Önt. Több, mint száz üzlet akciói egy helyen – kár lenne kihagynia ezt a remek lehetőséget!

 

Mit kínál a Hervis?

A Hervis egy Magyarországon is igen népszerű sportruházatokat, kiegészítőket és eszközöket forgalmazó áruházlánc, amelynél számos világmárka, és kisebb-nagyobb márkák termékeinek széles választéka található meg. Egyebek mellett található az áruházakban számos, különböző típusú kerékpár, de akár még roller és görkorcsolya is bármikor beszerezhető. Mindezek mellett pedig számtalan olyan termék is megtalálható a Hervis üzleteiben, amellyel aktív életet lehet folytatni, illetve olyanok, amelyek tökéletesen megfelelnek a mindennapi sporttevékenységekhez: például a futáshoz való cipők.

 

Milyen akciók várnak rám?

Az akciós újság, amit itt a talál, a segítségre lehet abban, hogy a saját szemével meggyőződjön arról, hogy mindig van valami kedvezmény a Hervisnél, amelyet „kiaknázhat” és pénzt spórolhat vele. A szezonális akciókon (tavasszal igen kelendő a futócipő, a hátizsák; télen meg inkább a csizmák és sífelszerelés) kívül pedig gyakran ünnepi (húsvét, karácsony) vagy éppen ünnep előtti akciókra lehet számítani, mint amilyenek mondjuk a Black Friday akciók. Az olyan termékek, mint a súlyzók, mindig kaphatók, gyakran akciók keretében.

Online exkluzív akció a Mega Countdown nevű promóció is, amelynek lejáratát élőben nyomon követheti az oldalon található katalógus segítségével. Ha a számláló lejárt, akkor az akciónak vége, és már csak az eredeti áron vásárolhatja meg az adott terméket. Ezért időről időre érdemes visszanéznie, hogy milyen akciók vannak!

 

Fizetési módok a Hervis Sports áruházban

Az üzletekben természetesen lehetőség van készpénzzel fizetni, míg a webáruházban (https://www.hervis.hu) bankkártyás fizetési lehetőséget is kínál a cég. Jelenleg nem lehetséges semmilyen SZÉP kártya terhére fizetni, így igazából csak a hagyományos fizetési módok használhatók. Érdemes lehet feliratkozni a hírlevélre, illetve átnézni az aktuális akciós újságot, mert gyakran előfordul, hogy egy-egy kupon is van benne, de ugyanakkor az is megesik, hogy az email címére küldenek ki egyet az aktuális hírlevél társaságában.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - sport