Legközelebbi
spinner

 A szórólapok nem feltétlenül érvényesek minden boltban.

Möbelix akciós újságok és akciók

 

Möbelix akciók összegyűjtve, csak Önnek!

Ne keresgéljen tovább, hiszen megtalálta azt a helyet, a legfrissebb Möbelix kedvezményeket és akciós újságokat találja! Összegyűjtöttük Önnek az éppen aktuális kedvezményeket, hogy Önnek ne kelljen külön vadásznia rájuk! A Möbelix áruházakban minőségi bútorok várják, amelyeket akár online is megrendelhet, és házhoz szállíttathat!

Érdemes megtekinteni a legújabb katalógust, hogy megtalálja azokat a bútorokat, amelyekre mindig is vágyott! Ha lecserélni bútorait, a Möbelix áruházakban megtalál mindent, amire csak szüksége lehet!

 

Újabb és újabb akciók, kedvező árak!

Számos olyan területe van egy lakásnak, háznak, ahova nem mindegy milyen bútort teszünk. Ezért fontos, hogy gondosan megválogassuk a kiválasztott bútorainkat, hogy minden a megfelelő helyre kerülhessen. Möbelix katalógus – amit érdemes online is átnézni a https://www.moebelix.hu oldalon – igen nagy, és különböző stílusú berendezési tárgyak széles választékát kínálja! Figyelje az akciókat, hogy ne maradjon le semmiről: nyáron kerti bútor, karácsonykor általános akciók, november végén pedig Black Friday akciókra lehet számítani!

 

Vásárlás és összeszerelés!

Akár online rendelés formájában, akár az egyik áruházban történik a vásárlás, lehetősége van arra, hogy a kiszemelt bútorainak gyors, biztonságos hazaszállítását, sőt, akár összeszerelését is kérje. Így nem önnek kell a konyha új bútorzatának vagy éppen az új ágyak összeszereléséről gondoskodnia! Vannak természetesen olyan termékek is, amelyeket egyben szállítanak, mint például a különböző kanapék vagy éppen egyes kerti bútorok is.

A termékkínálatban megtalálhat számos komód, szekrény és íróasztal változatot is, sőt, ma már függöny, étkészlet és számos más kiegészítő is megrendelhető, illetve megvásárolható.

 

Jutalom a hűségért

Ha rendszeresen vásárol a Möbelixnél akkor érdemes igénybe venni az előnykártya lehetőségét is, ami lényegében egy pontgyűjtő kártya, amellyel később akár 20%-os kedvezményes kupont is kaphat. Érdemes lehet tehát alaposan átböngészni a katalógust, és kiváltani az első vásárlás alkalmával az előnykártyát! Ezzel a kártyával számos olyan kedvezményhez juthat a Möbelix áruházban, amelyeket csak a lojális, és rendszeresen visszatérő vásárlók kaphatnak meg. Böngéssze át a katalógust, és regisztráljon!

Legújabb akciós újságok
Üzletek - bútor