Diego üzletek és nyitvatartás

Akciós újságok Diego

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A Diego vállalatról

A Diego nemzetközi üzletlánc Magyarországon is ismert szőnyeg és padló specialista, amely webáruházában és nagy alapterüetű áruházaiban várja vásárlóit. Fő termékcsoportjait a laminált padló, szőnyeg, padlószőnyeg, PVC, függöny, tapéta, és az ezekhez tartozó ezsközök alkotják.

Magyaroszágon több mint 90 áruházzal van jelen.

A https://www.diego.hu magyar weboldal könnyen áttekinthető információkkal szolgál minden vásárlónak.

Miért vásároljon a Butlers üzleteiben?

A Diego nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók az országban mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a Diego termékskálát.

A termékfilozófia része, hogy a magas színvonalú termékeket elérhető áron, fix kollekciókban értékesíti. Évente két alkalommal változik a kollekció, így a tavaszi-nyári és az őszi-téli szezonra jelennek meg új termékek. Fontos szerepet játszik a termékek értékesítésében a kollekciókhoz tartozó termékkatalógus is, amely minden áruházban elérhető.

A Diego termékpalettája az egyedi termékek mellett egyedi márkákon is alapul: a WOODSTEP laminált padlóburkoló rendszer a Diego kizárólagos márkája. Újdonság a Diego kínálatában a TULIPO, ami egy vidám, színes szőnyegkollekció márkaneve.

A Diego szolgáltatások skálát kínálja vásárlóinak, például:

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Diego áruház Magyarország minden nagyobb városában megtalálható, mint például: Budapest, Miskolc, Szolnok, Szombathely, Szeged, Pécs.

Üzleteik nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 9-19 között tart, vasárnap 9-től 18 óráig.

A Diego szórólap havonta tájékoztatja vásárlóit akciós termékeikről, újdonságaikról, a kínálatban megtalálható kedvezményekről, valamint aktuális projektjeiről.

A Diego szórólapjait weboldalunkon könnyen és kényelmesen áttekintheti.

 

Legújabb akciós újságok
Üzletek - bútor