Legközelebbi
spinner

 A szórólapok nem feltétlenül érvényesek minden boltban.

Diego akciós újságok és akciók

 

A legjobb Diego ajánlatok összegyűjtve, csak Önnek!

Ha esetleg nem kapta meg a heti Diego akciós újságot a postaládájába, nem kell elkeserednie, mert a honlapunkon a jelenlegi, sőt, ha összehasonlítani szeretné, akkor akár a korábbi Diego katalógust is megtalálhatja! Mentse el oldalunkat könyvjelzőként, és térjen vissza a hétről hétre frissülő akciós újságokért! Így garantáltan nem marad le semmiről, ugyanis több, mint 100 üzletlánc és márkabolt katalógusa található meg nálunk!

A Diegónál bútor, parketta, szőnyeg és tapéta akciók is rendszeresen futnak, így mindig találhat olyan, kedvező árú termékeket, amelyekre éppen szüksége van. A 102 áruház mindegyikében szeretettel várják a cég munkatársai, hogy segíthessenek megtalálni Önnek azt a szőnyeget vagy éppen függönyt, amit keres. A különböző promóciók mellett pedig egyéb lehetőségek is vannak, hogy a vásárlás még kedvezőbb árakon történhessen!

 

Milyen gyakran jelenik meg szórólap?

Ennél az üzletláncnál – mivel nem nap, mint nap használt termékekről van szó – havonta jelenik meg új akciós újság, amely az épp szezonális, az új vagy az éppen kifutó termékeket mutatja be, Black Friday akció esetében jelentős kedvezményekkel! Ha szeretné megnézni a teljes kínálatot, az éves katalógus megtekinthető a honlapon: https://www.diego.hu, a szórólap és katalógus menüpontban.

 

A termékek köre

Ez nem egy „univerzális” áruházlánc, ezért kizárólag csak olyan termékeket találhat meg az üzletekben és a webshopban, amelyek illeszkednek a cég profiljába! Ez azt jelenti, hogy szőnyeg, parketta, laminált padló, függönyök, és nem utolsó sorban bútorok találhatók az egyes üzletekben. A választék igen széleskörű mindegyik kategóriában, és az árak alapvetően a megfizethető árakategóriába esnek!

 

Jutalmazza a lojalitásom a Diego?

Igen, van egy klubkártya program, amelyet minden vásárlásnál érdemes használni. A kedvezmények folyamatosak, és gyakran változnak, ezekről hírlevélben küld tájékoztatást a cég! Érdemes megnézni, hogy mikor mire lehet kedvezményt szerezni, mivel akár 50%-al olcsóbban is hozzájuthat egyes termékekhez! Ami egy nagyméretű szőnyeg, vagy egy lakásra való laminált padló esetében igen jó ajánlat! Emellett pedig számos, főleg kupon formájában érkező kedvezményre is számíthat!

Diego szórólapok termékei

Legújabb akciós újságok
Üzletek - bútor