Lidl Gyümölcs árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
görögdinnye
Görögdinnye  
399,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
alma
Gyerek alma  
499,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
fehér szőlő
Mag nélküli fehér szőlő  
1 099,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
lime
DOMESTOS 2 db Domestos Pine + Lime Duo Pack WC frissítő*  
2 499,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
görögdinnye nézd meg az akciós újságot nézd meg az akciós újságot
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Gyümölcs 399,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.23 - 05.29 között érvényes. Gyümölcs vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Gyümölcs termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Gyümölcs termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Gyümölcs ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Gyümölcs termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Gyermekek, Gyümölcs és zöldség, Gomba, Gyerekszoba, Gyerek bútorszettek, Gép, szerszám és műhely, Gyümölcslevek, gyümölcsitalok, limonádék, energiaitalok, Grillek és tartozékaik, Gyermek tisztító- és mosószerek, Gyermek kozmetikumok. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Gyümölcs

Legújabb akciós újságok