Lidl Hús árak és akciók

search
Ár

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
pulykahús
HÚSFARM Friss, darált pulykahús  
799,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
pulykahús
HÚSFARM Friss, darált pulykahús  
799,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
csirke felsőcomb, csirkehús
Húsfarm Friss csirke alsó-felsőcomb mix  
899,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
sertéskaraj
HÚSFARM Friss darabolt láncos sertéskaraj csont nélkül  
1 799,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
gyöngytyúk
Friss gyöngytyúk  
3 299,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Hús 799,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.16 - 05.22 között érvényes. Hús vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Hús termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Hús termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Hús ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Hús termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Háztartás és iroda, Hajszárítók, hajsütővasak, hajvasalók és elektromos kefék, Hobbi, Háztartási illatok és gyertyák, Halak és tenger gyümölcsei, Halkülönlegességek, Hálószobai textilek, Hálószoba összeállítások, Hi-Fi, lemezjátszók és lejátszók, Hangszórók és soundbarok. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Hús

Legújabb akciós újságok