JYSK Kerti székek, fotelek, padok, kanapék árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - JYSK
JYSK
kerti szék
Rakásolható kerti szék GRENAA fekete  
7 000,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
kerti szék
Rakásolható kerti szék LEKNES fekete  
7 500,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
kerti szék
Rakásolható kerti szék LEKNES fekete  
8 000,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
kerti szék
Rakásolható kerti szék GUDHJEM fekete  
10 000,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
kerti szék
Rakásolható kerti szék GUDHJEM fekete  
10 000,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Kerti székek, fotelek, padok, kanapék 7 000,00 Ft-os áron érhető el a(z) JYSK üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.20 - 06.23 között érvényes. Kerti székek, fotelek, padok, kanapék vásárlásához látogasson el a legközelebbi JYSK üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) JYSK áruház Kerti székek, fotelek, padok, kanapék termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) JYSK áruház Kerti székek, fotelek, padok, kanapék termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) JYSK áruház Kerti székek, fotelek, padok, kanapék ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Kerti székek, fotelek, padok, kanapék termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Kenyér, sós péksütemények, Kinti játékok és sportok, Konyhai eszközök és edények, Kész és instant ételek, Kádak, zuhanyzók, WC-k és mosdók, Könyvek, e-könyvek, CD-k és DVD-k, Konyha, Konyhai mosogatók, Kerti textíliák és kiegészítők, Konyhabútor és felszerelés. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Kerti székek, fotelek, padok, kanapék

Legújabb akciós újságok