Lidl Lámpák és elektromos kellékek árak és akciók

search

Ár áttekintés

Üzletek
Termék Leírás
Platnost
Ár
logo - Lidl
Lidl
led-lámpa
PARKSIDE® Akkus LED-munkalámpa  
4 999,00 Ft
logo - Lidl
Lidl
lámpa nézd meg az akciós újságot nézd meg az akciós újságot
logo - Lidl
Lidl
led-lámpa nézd meg az akciós újságot nézd meg az akciós újságot
logo - Lidl
Lidl
led-lámpa nézd meg az akciós újságot nézd meg az akciós újságot
logo - Lidl
Lidl
led-lámpa nézd meg az akciós újságot nézd meg az akciós újságot
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Lámpák és elektromos kellékek 4 999,00 Ft-os áron érhető el a(z) Lidl üzletekben. Ez az akciós ajánlat 2024.05.23 - 05.29 között érvényes. Lámpák és elektromos kellékek vásárlásához látogasson el a legközelebbi Lidl üzletbe.

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház Lámpák és elektromos kellékek termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház Lámpák és elektromos kellékek termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház Lámpák és elektromos kellékek ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) Lámpák és elektromos kellékek termékeket: -, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: Légtisztítók, páramentesítők és párásítók, Létrák és fellépők, Laminált, vinil, parketta és fa padlók, Lekvárok, méz, édes krémek és szirupok, Lakásdekoráció, Légkondicionálók, ventilátorok és léghűtők, Labdarúgás, levesbetét, libamájas, Lándzsás útifű. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hol lehet megvásárolni - Lámpák és elektromos kellékek

Legújabb akciós újságok