Avon információ

Itt megtalálja az összes információt a(z) Avon áruházra vonatkozólag.


Akciós újságok Avon

Bővebben

Az Avon vállalatról

A cég California Parfume néven látott napvilágot 1886-ban. Csupán 1939-ben vette fel az AVON Products Incorporated nevet. Magyarországon 1990-ben jelent meg leányvállalata az AVON Cosmetics Hungary.

Sikerét már a korai években a tanácsadónői biztosították. Ezeknek a nőknek tanácsadóként nem csupán segítséget kellett nyújtani a vásárlóknak, hanem például a termékeket is házhoz vitték.

A parfümök és egyéb kozmetikumok mellett, öt fontos értéket biztosít vásárlóinak: bizalmat, hitet, tisztességet, tiszteletet és alázatot, valamint ezek által fedhetetlenséget.

A „Csak Online” szolgáltatás az Avon online shopja, ahol bármikor megrendelhetjük kedven kozmetikumainkat. Ráadásul különleges ajánlatokkal kecsegtetik az online vásárlókat. A „Csak Online” szolgáltatás és még sok más, köztük Outlet, Akciók, Újdonságok és Online Katalógus is elérhető az Avon hivatalos honlapján: https://avononline.avon.hu (vagy: https://www.avon.hu)

Az Avon hatalmas választéka nem csupán nőknek, hanem férfiaknak és gyermekeknek is nyújt minőségi cikkeket. A kozmetikumoktól a divat kiegészítőkig bármit megtalálhatunk, amire szükségünk van.

AVON a Nőkért program a nők segítésért jött létre, 1955-ben alapították az Avon a Nőkért Alapítványt. Az emlőrák elleni harc mellé álltak és rengeteg módon támogatják azt. Mindenki segíthet, az adója 1%-ával vagy „Adománygyűjtő termékek” megvásárlásával.

Miért érdemes az Avon-nál vásárolni?

Avon termékek vásárlása

Az Avon termékeit a képzett tanácsadóitól tudjuk megvásárolni, valamint az Avon termékkatalógusait, újságjait is tőlük szerezhetjük be. A termékeket online is megrendelhetjük, és kényelmesen házhoz hozzák. Amennyiben szeretne személyesen felkeresni egy Avon Zone Managert vagy egy tanácsadót, itt megtalálhatja az önhöz legközelebbi kontaktpontot.

Legújabb akciós újságok

Üzletek - drogériák és illatszer-boltok