Legközelebbi
spinner

 A szórólapok nem feltétlenül érvényesek minden boltban.

Bauhaus akciós újságok és akciók

 

Bauhaus – Több mint barkácsáruház!

A Bauhausnál számos olyan terméket talál, amellyel szebbé teheti a kertjét, de emellett temérdek olyan árucikk is van, melyek a lakása, háza felújításához, újrabútorozáshoz hasznosak lehetnek! Ezen az oldalon mindig megtalálhatja a legújabb és legjobb akciók listáját, aminek köszönhetően hosszú távon jelentős mértékű megtakarítást érhet el! Érdemes hetente átböngésznie a webszájtot, mivel a szezonális akciók mellett számos egyéb kedvezményben is részesülhet!

Ezen az oldalon összegyűjtöttük Önnek az elérhető Bauhaus akciók mindegyikét, így nem kell külön keresgélnie, és számos más üzlet katalógusa mellett kényelmesen böngészhet akár még kuponkódokat is!

 

Bútorok és kiegészítők mindenkinek

A Bauhaus áruházakban számtalan olyan eszközt, bútordarabot és kisebb-nagyobb kiegészítőt találhat, amellyel emelheti otthona fényét. Az itt fellelhető akciós újságok segítenek abban, hogy megtalálja az Önnek legkedvezőbb ajánlatot, aminek hála, pénzt spórolhat.

 

Szezonális ajánlatok, hogy tudja mikor mit kaphat

Számos akció és ajánlat várja a Bauhausnál, és minden szezonra, minden évszakra jut legalább egy kiemelt termék, mint például:

 

Milyen akciókat kínál a Bauhaus?

A hétről hétre változó promóciókon túl a Bauhaus számos olyan lehetőséget nyújt, amelyekkel szebbé varázsolhatja otthonát. Érdemes feliratkoznia a hírlevélre (https://www.bauhaus.hu), hiszen így kupon is landolhat a postaládájában!

A Bauhaus árak kedvezőek, vagy legalábbis a piaci árakat követik. Ezeket az árakat azonban a különböző akciók és kedvezményes ajánlatok csökkentik, és sokkal pénztárcabarátabbá teszik. Ezért kifejezetten ajánlott átnéznie az éppen aktuális prospektust!

Legújabb akciós újságok
Üzletek - hobbi, ezermester és háztartási cikkek