Praktiker üzletek és nyitvatartás

Akciós újságok Praktiker

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A Praktiker

Az első áruházat Luxemburgban 1978-ban építették fel, azóta világ szerte nyíltak meg üzleteik. Magyarországon 1998-ban nyitották meg első áruházukat, majd az ezt követő években, Debrecenben, Győrben, Pécsett, Székesfehérváron, Miskolcon, Kecskeméten, Szegeden és Nyíregyházán is nyitottak üzleteket.

Az áruház népszerűsége nőtt a nagy választékának és jó ajánlatainak köszönhetően, úgyhogy tovább terjeszkedtek: Zalaegerszeg, Budapest, Budaörs és Szombathely. 2004-ben már a 15. hazai Praktiker nyílik meg Szolnokon.

A Békéscsabai Praktiker megnyitása után nemsokkal indul el a teljesen Magyar fejlesztésű webshop.

2010-ben megnyitotta kapuit az esztergomi üzletük és ez után 6 év multán kerül sor a 20. hazai áruház átadására Budapesten, a Váci úton.

A Praktiker népszerűsége nem hiába ekkora, ugyanis nem szimplán egy barkácsáruház, a hazai „csináld magad” avagy „DIY” mozgalom lelkes támogatója is. Valamint, a kertépítéstől kezdve a bútorkészítésen át a kényelemig, minden megtalálható.

Miért érdemes a praktikerben vásárolni?

Áruházak és nyitva tartás

Az ország 20. áruháza könnyen elérhető. A magához legközelebb lévő áruházat itt megtalálhatja. Az áruházak Hétfőtől Szombatig 8:00-20:00 óra között tartanak nyitva, míg Vasárnap 9:00-17:00 óra között. Amennyiben a webshopban vásárol, házhoz is szállítják vagy akár személyesen is átveheti a vásárolt terméket. További információért kérem, keresse fel a Praktiker hivatalos honlapját: https://www.praktiker.hu

Legújabb akciós újságok
Üzletek - hobbi, ezermester és háztartási cikkek