OBI üzletek és nyitvatartás

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A OBI vállalatról

1970-ben nyitotta meg kapuit az első OBI áruház Hamburgban. Az áruház célja az volt, hogy a vásárlók egy fedél alatt megtaláljanak mindent az otthon- és barkács témakörben. A vállalat 1991-ben kezdte meg Németországon kívüli terjeszkedését. Jelen 11 európai országban találkozhatnak a vásárlók OBI áruházzal. A vállalat mára az egyik piacvezető otthonfejlesztési vállalattá nőte ki magát. Négy fő kategóriában találhatnak a vásárlók termékeket: lakáskultúra, műszaki cikkek, építkezés/felújítás, kerti cikkek. Magyarországon 1994-ben nyitott meg az első OBI áruház Budapesten. Ezt követően évről évre nyitottak meg az új OBI üzletek, így jelenleg Budapesten és vonzáskörzetében kilenc áruházba térhetnek be a vásárlók, míg vidéken húsz OBI üzlet várja a betérni vágyókat. 

Miért vásároljon az OBI üzleteiben?

Az áruházi vásárláson felül lehetőségük van az ügyfeleknek online a https://www.obi.hu weboldalról megrendelni a termékeket. Mind az áruházi mind az online vásárlás esetén könnyen és gyorsan megtalálhatják az ügyfelek azt, amire szükségük van. Bármi kérdés esetén szívesen állnak a szakképzett munkatársak az ügyfelek rendelkezésére. Emellett az OBI márkanév egybeforrt a minőséggel az évek során, valamint számos akció várja a vásárlókat, melyekről a rendszeresen megjelenő szórólapokban tájékozódhatnak. Az akciós újság megtalálható az OBI áruházakban is. Az akció részleteiről az ügyfelek online is tájékozódhatnak.

Kedvelt termékek az OBI kínálatából

Bestway medencék: a nyári melegben mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra, a lehűlésre. Tökéletesen alkalmasak erre a Bestway medencék. Egy forró nyári nap után csobbanjon egyet saját medencéjében, és élvezze a kert nyújtotta panorámát. Az egész család imádni fogja – kicsik és nagyok egyaránt.

Kerti házak: különböző méretű és kialakítású kerti házak várják a vásárlókat az OBI-ban. Többé nem kell azon aggódnia egy esős napon, hogy eláznak a kerti szerszámok vagy a kerékpárok.

LUX szerszámosláda: minden házba szükség van egy szerszámosládára. Az OBI termékkínálatában minden család megtalálja a számára ideális nagyságú szerszámosládát. Legyen akár hobbi barkács, akár profi szakember, az OBI-ra számíthat. 

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Budapest mellett több magyarországi nagyvárosban is található Obi szaküzlet, pl.: Miskolc, Győr, Szeged, Nyíregyháza, Szolnok, Eger, Veszprém, Békéscsaba, Szekszárd, Tatabánya.

Az áruházak hétfőtől szombatig 8:00 és 19:00 között, vasárnaponként 8:00 és 18:00 között tartanak nyitva.

Az OBI katalógus kényelmesen átlapozható online a weboldalunkon.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - hobbi, ezermester és háztartási cikkek