Bauhaus üzletek és nyitvatartás

Akciós újságok Bauhaus

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A BAUHAUS áruházról

Az első BAUHAUS áruház 1960-ban nyílt meg, Mannheimben (Németország). Alapítója Heinz-Georg Baus volt, aki a különböző szaküzletek árukínálatát kívánta egy helyen elérhetővé tenni. Forradalmi újítás volt még a BAUHAUS üzletek önkiszolgáló rendszere is, amely egy egészen új vásárlói élményt biztosított. Nevét alapítója, valamint az akkor népszerű Bauhaus művészeti irányzat után kapta, amely a szépművészet és az építészet elegáns kombinációjára épül. Kezdetben 25000 termékcsalád került forgalomba a szakáruházban, és a Mannheimben lévő üzletet rövidesen egy heidelbergi, egy karlsruhéi, valamint egy nyugat-berlini üzlet is követte. Az áruházlánc egészen a kilencvenes évek végéig Németországon belül terjeszkedett, majd az osztrák és a skandináv piacra is belépett. 1993-ban pedig egy csehországi áruház nyitásával a kelet-európai piacon is megjelent. A BAUHAUS jelenleg Európa közel 20 országában van jelen, 250-nél is több szakáruházzal, és immáron több mint 120 ezer különböző termékkel, de a központja továbbra is alapító helyén, Mannheimben található. Első magyar üzletünket 2007-ben nyitottuk meg, és az cég által működtetett webshop pedig 2016 óta áll az ügyfelek rendelkezésre.

Minőségi termékek, elérhető árakon

Az elmúlt évtizedek során a BAUHAUSE márkanév összeforrott a minőségi háztartási gépekkel, bútorokkal, lakásdekorációs termékekkel a nyílászárókkal, valamint a széleskörű szolgáltatások nyújtásával. Termékeink elérhető ára és a széles termékpalettánk lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja köztük az egyéni igényeinek megfelelőket. A webshop termékkereső funkciójának segítségével Ön is könnyedén kiválaszthatja a szükségleteihez idomuló terméket, legyen szó, laminált padló, beltéri ajtó, csempe, kerítés, medence, bejárati ajtó, vagy egyéb a ház körüli használatra szánt termék vásárlásáról! Honlapunkon elérhető egyebek mellett az áruházak nyitvatartása is. De a legfrissebb akcióink miatt is érdemes rendszeresen felkeresnie weboldalunkat, hiszen innen első kézből tájékozódhat az éppen aktuális ajánlatainkról, és akár még házhozszállítással is megrendelheti őket, mindössze pár kattintással. Honlapunkat ezen a címen érheti el: https://www.bauhaus.hu.

Áruházaink

Budapesten leginkább weboldalunkról érdemes házhozszállítással megrendelni a termékeinket, de fel is keresheti valamelyik áruházunkat, melyek Dunakeszi, Maglód és Szigetszentmiklós településeken találhatóak. Áruházunk kínálatában a kertészeti eszközöktől kezdve, a háztartási gépeken, vasárukon, elektromos készülékeken, festékeken, autófelszerelési cikkeken, és fürdőszobai kiegészítőkön keresztül egészen a munkaeszközökig mindent megtalál, ami a ház körüli munkához a dekoráláshoz, vagy egyéb tevékenységekhez szükséges. Munkatársaink bármikor örömmel a rendelkezésére állnak, amennyiben kérdése adódik, de emellett még a házhozszállításban is segédkeznek, megrendelés esetén. A kényelmes vásárlás végett az áruházhoz közeli parkolóhelyeket kifejezetten a nagyobb méretű termékeket vásárló ügyfeleink részére tartjuk fel, ezzel is megkönnyítve az autóból való ki- és berakodást.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - hobbi, ezermester és háztartási cikkek