Legközelebbi
spinner

 A szórólapok nem feltétlenül érvényesek minden boltban.

Metro akciós újságok és akciók

 

METRO áruház katalógusok és akciós újságok

A METRO élelmiszer nagykereskedés nem a lakosságot, hanem a vállalkozókat, kereskedőket és vendéglátósokat célozta meg. Azonban elfordulnak nyílt napok is, amikor lakossági vásárlókét is bemehet, és akár az élelmiszerkészleteit is feltöltheti! Abban, hogy éppen mit vásárolhat meg, nagy segítséget nyújthat az aktuális katalógus, amelyet ezen a weblapon is megtalál!

A Metro újság nyomtatott formája csak azoknak jár, akik regisztrált vásárlók, ugyanakkor az online akciós újságot bárki megtekintheti. Érdemes lehet átnéznie, hogyha esetleg nyílt napra megy, mit lehet érdemes megvásárolnia.

 

Hogyan lehet vásárolni a METRO-ban?

Ahogy azt már említettük, a METRO egy nagykereskedelmi lánc, amely elsősorban vállalkozókat, üzleteket szolgál ki. Ahhoz, hogy itt vásárolhasson, regisztrálnia kell a vállalkozását, ezt követően pedig megnyílnak Ön előtt a lehetőségek! A METRO kártya igénybevételével lehetőség lesz arra, hogy az üzletben, vagy akár az iroda webshopban (https://www.metro.hu) vásároljon! A rendelés jelenleg telefonon, interneten vagy akár e-mailen keresztül is történhet, és kérheti azt is, hogy ne a legközelebbi üzletbe, hanem a saját üzletébe, irodájába szállítsák ki a termékeket! A vásárlás így garantáltan gyors és kényelmes lesz!

 

METRO akció kínálat

Ahhoz képest, hogy nagykereskedésről beszélünk, itt is igen gyakran változnak az akciók, így hetente, kéthetente és havonta is megjelenhet új akciós katalógus. Ezek tematikája általában követi az aktuális igényeket: például tavasszal a húsvét és kertészkedés, ősszel a fűtés, az ünnepek és a Black Friday.

A választék rendkívül széles, az élelmiszerek minden típusa megtalálható benne, beleértve nem csak a száraz és tartós élelmiszereket, de a friss húst is. A húsárak a METRO-ban igen kedvezőek, ezért érdemes meggondolnia, hogy itt vásárolja meg a szükséges húsipari termékeket. Számos kedvező bónusz ajánlat is várja a vásárlókat, amelyekről első kézből az oldalunkon található akciós újságokból értesülhet! Mivel nem a lakossági vásárlók az elsődleges célközönsége a Metro áruházaknak, ezért kuponos ajánlatok és hasonló kedvezmények viszonylag ritkán érhetőek el. Ugyanakkor nem kizárt, hogy időnként egy-egy termékre, termékkörre kuponnal igénybe vehető kedvezményeket biztosítson az áruház. Érdemes alkalmanként visszatérni a weboldalra, hogy mindig értesüljön a legfrissebb lehetőségekről!

Legújabb akciós újságok
Üzletek - hipermarketek és szupermarketek