Rossmann üzletek és nyitvatartás

Akciós újságok Rossmann

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A Rossmann vállalatról

A Rossmann Magyarország egyik legsikeresebb drogéria-parfüméria hálózata. Az üzletekben megtalálható a klasszikus drogériai és parfüm kínálata, ami a szépségápolási és mindennapos higiéniai termékek mellett a kozmetikai cikkeket és háztartási árucikkeket is magában foglalja.

Az első üzlet 1993-ban nyílott meg Debrecenben. Országosan több, mint 200 bolttal várja vásárlóit.

A cég arra törekszik, hogy üzleteik, a vásárlók számára könnyen megközelíthetők – városközpontokban, sétálóutcákon, plázákban – legyenek.  A vásárlói igényeket szem előtt tartva került kialakításra az egységes nemzetközi arculat, amely megkönnyíti a termékkategóriák és a közel 17 000 forgalmazott termék közötti tájékozódást, emellett kényelmessé teszi a vásárlást. A szórólapjaikkal pedig minden héten frissen értesülhetünk a különböző kedvezményekről és újdonságokról.

A Rossmann 2012-ben indította be webáruházát, amelyben folyamatosan bővül az elérhető termékek köre. A vállalat magyar weboldala a http://www.rossmann.hu egyben könnyen áttekinthető webáruház.

Miért vásároljon a Rossmann üzleteiben?

A Rossmann 2012-ben indította útjára Babaprogramját a Rossmanó-t, amely azóta is nagy népszerűségnek örvend, kismamákat és a háztartásokat igyekszik segíteni a havonta megújuló akciókkal, például a méltán híres Pampers termékekre. A program keretén belül egy védőnő által összeállított Babatippek részből is sokat tanulhatunk vagy akár kérdezhetünk magától a védőnőtől is.

A Rossmann nem feledkezik meg a fiatal generációról sem. Ezt nemcsak a folyamatosan megújuló választék mutatja, hanem a Facebook és Instagram oldalaikon keresztüli rendszeres tájékoztató is a legfrissebb termékek megjelenéséről, mely ezen kívül számos nyereményjátékkal kedveskedik a vásárlóknak. A Rossman Magyarország YouTube csatorna is sok hasznos tanácsot tud adni, olyasmikről, mint például sminkelés vagy az egészséges életmód.

Folyamatos akciókkal kecsegtetik a vásárlókat, egészen a parfüm akcióktól a háztartási cikkekig.

A Rossmann+ kártyaprogram a Rossmanó kártya utódja- A Rossmanó program nem szűnik meg, csak a kártya változik-, amivel már nem csak a kismamák élvezhetik a különböző kedvezményeket, kuponokat.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

A Rossmann üzleti Magyarország minden nagyobb városában megtalálható, mint például Budapest, Miskolc, Kaposvár, Székesfehérvár, Debrecen vagy Szeged.

Az önhöz legközelebb lévő üzletet itt megtalálhatja. Az nyitvatartási idő üzletenként változó, de az üzletkereső oldalon mindegyik üzletnél szerepel.

A Rossmann reklámújság hetente tájékoztatja vásárlóit termékeikről, az új akciós cikkekről, a kínálatban megtalálható különlegességekről, bizonyos árucsoportokat érintő akciókról, promóciókról.

A Rossmann katalógusai online újság formájában a weboldalunkon könnyen és kényelmesen áttekinthetőek.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - drogériák és illatszer-boltok