Rossmann - nyitvatartás, üzletek, akció és újság

Rossmann elhelyezkedések

A Rossmann vállalatról

A Rossmann Magyarország egyik legsikeresebb drogéria-parfüméria hálózata. Az üzletekben megtalálható a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata, ami a szépségápolási és mindennapos higiéniai termékek mellett a dekorkozmetikai cikkeket és háztartási árucikkeket is magában foglalja.

Az első üzlet 1993-ban nyílott meg Debrecenben. Országosan több, mint 200 bolttal várja vásárlóit.

A cég arra törekszik, hogy üzleteik vásárlóiknak könnyen megközelíthető helyeken – városközpontokban, sétálóutcákon, plázákban – legyenek. A vásárlói igényeket szem előtt tartva került kialakításra az egységes nemzetközi arculat, amely mekönnyíti a termékkategóriák és a közel 17 000 forgalmazott termék közötti tájékozódást, emellett kényelmessé teszi a vásárlást.

A Rossmann 2012-ben indította be webáruházát, amelyben folyamatosan bővül az elérhető termékek köre. A vállalat magyar weboldala https://shop.rossmann.hu egyben könnyen áttekinthető webáruház.

Miért vásároljon a Rossmann üzleteiben?

A Rossmann 2012-ben indította útjára Babaprogramját, amely azóta is nagy népszerűségnek örvend, kismamákat és a háztartásokat igyekszik segíteni a havonta megújuló akciókkal. A program keretén belül érhető el a védőnő aki – Chat segítségével a Facebookon, emellett a honlapon a Babatippek cím alatt - igyekszik leendő és már rutinos kismamáknak segíteni tanácsaival és a felmerülő kérdések megválaszolásával.

A Rossmann nem feledkezik meg a fiatal generációról sem. Ezt nemcsak a folyamatosan megújuló választék mutatja, hanem a Facebook és Instagram oldalaikon keresztüli rednszeres tájékoztató is a legfrissebb termékek megjelenéséről, mely ezen kívül számos nyereményjátékkal kedveskedik a vásárlóknak.

A saját Rossmann Youtube csatornán keresztül praktikus sminktippeket lehet ellesni a Lilu szépségnaplója videósorozatban. A videókban a műsorvezető profi szakemberektől kér tanácsot és segítséget a sminkelés és az egészség fontos témakörét érintően.

A kéthetente megjelenő kiegészítő szortiment szezonális dekorációs termékekkel, konyhai eszközökkel, elektromos készülékekkel, gyermekjátékokkal és sportszerekkel várja a vásárlókat.

Kedvelt termékcsaládok a Rossmann minőségi márkatermékek kínálatából:

  • Alouette – gyengéd és biztonságos higiéniai papírok, pihe-puha zsebkendők, erős nedvszívó képességű konyhai papírtörlők
  • Babydream kiváló minőségű és egyben alacsony árú babatermékek, pelenkák, törlőkendők
  • Isana – mindennapi szépségápolási termékek, testápolók, bőrtisztító és bőrápoló termékek, tusfürdők, dezodorok

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Rossmann üzlet Magyarország minden nagyobb városában megtalálható, mint például Budapest, Miskolc, Kaposvár, Székesfehérvár.

Az üzletek nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 9-20 között tart, vasárnap 10-től 18 óráig.

A Rossmann akciós újság hetente tájékoztatja vásárlóit termékeikről , az új akciós cikkekről, a kínálatban megtalálható különlegességekről, bizonyos árucsoportokat érintő akciókról, promóciókról.

A Rossmann akciósújságai weboldalunkon könnyen és kényelmesen áttekinthetőek.