Auchan üzletek és nyitvatartás

Akciós újságok Auchan

Hol találhatók üzletek

Bővebben

Az Auchan vállalatról

Az Auchan áruházlánc legelső üzletét Franciaországban nyitották meg 1961-ben. Azóta 12 országban vannak jelen több mint 1500 áruházzal.

A cég céljának tekinti, hogy minél jobban megfeleljen a vásárlók igényeinek, és hogy összetartó munkakapcsolatot alakítson ki a beszállítóival valamint az alkalmazottai között.

Jó minőségű, egészséges és helyi termékek kereskedelme iránti elkötelezettséggel állítja össze kínálatát, amelyet elérhető áron kínál vásárlóinak.

A vállalat magyar weboldala a https://www.auchan.hu könnyen áttekinthető információkkal szolgál termékeiről, akcióiról, megtalálható és átlapozható minden központi akciós újság és akciós ajánlat, ezen kívül online áruház és házhozszállítás lehetőségét kínálja.

Miért vásároljon az Auchan üzleteiben?

Az Auchan nagy hangsúlyt fektet a saját márkái kiépítésére és ezek megújítására, valamint minőségükre. Az Auchan saját márkái játékoktól, a mindennapi használati cikkeken át, a friss élelmiszerekig mindenben remek árakat és jó minőséget biztosítanak.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Auchan áruház Magyarország szerte található, mint például Budapest, Miskolc, Debrecen, Kecskemét, Sopron, Győr, Szolnok, Székesfehérvár, Dunakeszi vagy Szeged.

Az Auchan áruházak nyitvatartása üzletenként változó, de itt, az Áruházak oldalon az önhöz legközelebbi áruházzal együtt megtalálhatja.

Az Auchan központi akciós katalógusa hetente tájékoztatja vásárlóit termékeikről, az új akciós cikkekről, a kínálatban megtalálható különlegességekről, bizonyos árucsoportokat érintő akciókról, valamint az Auchan aktuális projektjeiről.

Az Auchan szórólapjait és katalógusait egyszerűen és kényelmesen online átlapozhatja a weboldalunkon.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - hipermarketek és szupermarketek