Auchan - nyitvatartás, üzletek, akció és újság

Az Auchan vállalatról

Gérard Mulliez, az Auchan alapító elnöke, 1961-ben nyitota meg az első áruházát Észak-Franciaországban. Európában elsőként egyesítette az önkiszolgálást, a diszkontot és a „ minden egy fedél alatt“ elvet. Az Auchan 1998-ban nyitota meg első magyarországi üzletét, az Auchan budaörsi hipermarketét.

Jó minőségű, egészséges és helyi termékek kereskedelme iránti elkötelezettséggel állítja össze kínálatát, amelyet elérhető áron kínál vásárlóinak.

A vállalat magyar weboldala https://www.auchan.hu könnyen áttekinthető információkkal szolgál termékeiről, akcióiról, megtalálható és átlapozható minden központi akciós újság és akciós ajánlat, ezen kívül online áruház és házhozszállítás lehetőségét kínálja.

Miért vásároljon az Auchan üzleteiben?

A cég filozófiája szerint minél jobban meg kell felelni a vásárlók igényinek, valamint korrekt, partnerségen alapuló munkakapcsolatot kell kialakítani a szállítókkal.

Az Auchan nagy hangsúlyt fektet a saját márkái kiépítésére és ezek megújítására.

A kedvenc sajátmárkás termékek ma megtalálhatóak 3 féle Auchan madaras márkanév alatt:

  • Optimum – Az Auchanban található a legjobb áron - zöld madaras termékek
  • Nívó – Kiváló minőség, ami megéri az árát - piros madaras termékek
  • Prémium – Az érzékeinkre ható legjobb minőség- arany madaras termékek

Legkedveltebb sajátmárkák az Auchan üzleteiben:

  • CUP´s - a márkanév alatt több mint 150 féle kiváló ár-érték arányú sport termék található
  • Qilive - a mindennapi életben hasznos, multimediális eszközöktől kezdve a háztartási eszközökig , több mint 230 féle termék megbízható minőségű, innovatív és felhasználóbarát, egyszerre ötvözi a legújabb technológiai megoldásokat és az alacsony árakat.
  • Cosmia - a mindennapi test-, arc-, és hajápolás területén kényezteti a vásárlókat
  • Magyar termék – az Auchan 2015-ben stratégiai együttműködést kötött a „Magyar Termék“ Nonprofit Kft.-vel, így a sajátmárkás termékei közül már több mint 100 árucikk rendelkezik a Magyar termék, Hazai termék vagy a Hazai feldolgozású termék védjeggyel.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Auchan üzlet Magyarország 27 városában található meg, mint például Budapest, Miskolc, Debrecen, Kecskemét, Sopron. Üzleteik nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 6-tól 22 óráig, vasárnap 7-től 21-ig tart.

Az Auchan központi akciós katalógusa hetente tájékoztatja vásárlóit termékeikről , az új akciós cikkekről, a kínálatban megtalálható különlegességekről, bizonyos árucsoportokat érintő akciókról, valamint az Auchan aktuális projektjeiről.

Az Auchan akciós újságait és katalógusait egyszerűen és kényelmesen online átlapozhatja a weboldalunkon.